duminică, aprilie 14, 2024
Acasă Articole Business ANTREPRENORIAT ÎN FRUMUSEȚE – cu dr. Mirela Moraru

ANTREPRENORIAT ÎN FRUMUSEȚE – cu dr. Mirela Moraru

Joi, 7 aprilie, ora 20:00, debutează rubrica Antreprenoriat în Frumusețecu dr. Mirela Moraru, în cadrul emisiunii Business la Superlativ.

 

Pentru că femeile sunt din ce în ce mai implicate în mediul de afaceri, iar antreprenoarele debutante au nevoie de sfaturi și de încurajare, dr. Mirela Moraru – CEO-ul BioNike România, va veni în fiecare săptămână cu trucuri pentru reușita financiară a doamnelor hotărâte.

Cum a reușit Mirela Moraru să treacă de la medicină la antreprenoriat? Sau cum a preluat licența brandului pe care îl conduce? Ce presupune vizibilitatea în industria produselor dermatocosmetice? Sunt întrebări la care reprezentantele mediului de afaceri vor primi răspuns, însă sfaturile legate de îngrijirea pielii sunt pentru absolut toți telespectatorii A7TV.

 

Dr. Mirela Moraru

Povestea BioNike România este strâns legată de Medical Magazin, o platformă de unde se pot achiziționa dermatocsmeticele.

Brandul BioNike are un magazin propriu în Strada Viitorului, nr. 180, din București, însă produsele de îngrijire se regăsesc în multe farmacii și drogherii din țară. Invitata permanentă ne va spune cum reușește să-și dezvolte afacerea într-o piață dominată de branduri internaționale și câte persoane reunește echipa pe care o conduce.

 

Dr. Mirela Moraru

 

Dacă vizitați www.bionike.ro și www.medicalmagazin.ro, veți descoperi produse de îngrijire premium pentru toată familia. Produsele anti-acnee și cremele anti-rid sunt printre preferatele clienților BioNike, dar deținătoarea brandului ne va spune ce sumă ar trebui să investim lunar și în produsele de machiaj.

Urmăriți Business la Superlativ, pentru a fi la curent cu cele mai importante informații din mediul de afaceri. În fiecare joi, de la ora 20:00, pe A7TV, în toate rețelele de cablu din România.

ULTIMELE ARTICOLE

Creștinii și frica de moarte

Frica de moarte a fost una dintre cele mai fundamentale temeri umane de-a lungul istoriei. Pentru mulți, credința religioasă a oferit un refugiu împotriva...

Case de marcat portabile potrivite pentru fiecare afacere

Vânzările și evidența fiscală a unei firme care desfășoară activități comerciale au nevoie de un suport tehnologic de calitate. Alegerea unei case de marcat...

De ce să le oferi copiilor cărți de Paște?

Chiar dacă mai sunt câteva săptămâni bune până la Paște, dacă ai copii sau dacă vei merge în vizită la cineva care are, probabil...

Cum să ne ferim de razele UV periculoase

Protejarea pielii împotriva razelor ultraviolete (UV) este esențială pentru prevenirea problemelor de sănătate precum arsurile solare, îmbătrânirea prematură a pielii și riscul de cancer...