Antonio Souvannasouck – Cum să ajungi furnizor al Casei Regale din România? – A7TV – Trăiește viitorul!

În luna octombrie 2019, în prezența Alteței Sale Regale, Principele Radu, dar și a peste 200 de invitați, ASIGEST – primul broker de asigurări din România – a sărbătorit împlinirea a 25 de ani pe piața din România.

“Am început într-o perioada de pionierat a serviciilor în general în Romania, iar cel de brokeraj de asigurări era de departe cel mai puțin cunoscut. Într-o piață încă foarte tânără, acest prim eveniment ce marchează 25 de ani de activitate reprezintă o bornă importantă în istoria pieței de asigurări din România”, a declarat Antonio Souvannasouck, CEO-ul ASIGEST și actualul președinte PRBAR, invitatul colegei noastre Flori Stoian în platoul emisiunii BUSINESS LA SUPERLATIV.

„Primul birou al ASIGEST a fost într-o garsonieră dublă de pe Batiștei, cu o masina de scris mecanică și cu un un telefon cu disc. Atunci contractele de asigurare aveau 2-3 pagini. Astăzi au 20-30 de pagini. Pe atunci contractele de intermediere aveau trei sferturi dintr-o pagină, iar astăzi numără și 10-20 de pagini. Noi, oamenii suntem, însă, aceiași”, a declarat Antonio Souvannasouck, făcând referire la schimbările prin care a trecut piața de asigurări în ultimii 25 de ani.

ASIGEST Broker a primit în numele Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei confirmarea statutului de “Furnizor al Casei Regale” în cadrul unei ceremonii desfășurate în Sala Tronului de la Palatul Regal, în noiembrie 2018. La evenimentul care a reunit mai mulți furnizori, certificatul a fost înmanat de Alteța Sa Regala Principele Radu lui Antonio SOUVANNASOUCK – Director General al ASIGEST. Acordarea calității de Furnizor implică un înalt standard al produselor și serviciilor de consultanta în asigurări, constanță, seriozitate și înalt profesionalism din partea companiei furnizor. . .
Mai multe informații despre cum devine o companie furnizor al Casei Regale, dar și cum te poți menține lider, după un sfert de secol de antreprenoriat, aflați din emisiunea BUSINESS LA SUPERLATIV cu Flori Stoian.

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *