joi, februarie 22, 2024
Acasă Emisiuni Matinal A7 Antonio Satiru, cel mai înalt om din România

Antonio Satiru, cel mai înalt om din România

Antonio Satiru, cel mai înalt om din România are 2.2 metru și bucură sute de oameni cu show-ul de magie pe care îl susține, dar pune zambete pe fețe și cu poveștile înteresante despre pățaniile prin care trece ca daținător al titlului de ”Cel mai înalt om din România”.
Deși așteptările tuturor ar fi ca Antonio să aibă un pat de cel puțin 2.2 cm, patul lui măsoară doar 2 metri.

Viața zilnică a lui Antonio Satiru

”Am un pat de 2 metri și poate vă întrebați cum încap în el, picioarele ies așa, de la gleznă în jos. O pățesc foarte des când am show-uri de magie în afara Bucureștiului. Organizatorii de evenimente când mă cheamă, îmi rezervă o cameră de hotel, de fel, cu un pat destul de mare, pentru că ”bă, e Tony, are 2.20 m, îi rezervăm un pat calumea.”

”Nu zic că nu apreciez chestia asta, le sunt recunoscător întotdeauna oamneilor. Problema este că eu fiind obișnuit să dorm cu picioarele în afara patului, când ajung în camera de hotel, mă trag cu picioarele mai jos ca să pot să scot picioarele.”

De unde începe viața acestui om?

Acesta provine dintr-o familie de persoane înalte, dar niciunul din părinți nu a fost mai înalt decât este el acum:

”Mama are 1.80 de centimetri, iar tatal avea 2.02 cm.”

Ce face el acum?

Acum, Antonio Satiru face ceea ce îi place și face cu pasiune. Dar în trecut, mulți oameni au încercat să îl convingă să devină baschetbalist. Însă el și-a urmărit instinctele, sentimnetele și a ales cu inima profesia, indiferent de cât de mare îi era înălțimea.

”Pe la 14-15 ani, oriunde mergeam pe stradă, chiar și la semafor aveau momente în care veneau la mine și îmi ziceau: ”mamă, vino la mine la mine la club, să vezi ce fac din tine, o să fi nu știu cum, o sa faci nu știu ce, o sa faci extrem de mulți bani.” Erau săptămâni în care în fiecare zi ma oprea cineva pe stradă. Îmi zicea ”bă, vino la clubul meu de baschet.”

Și până la urmă am zis: Hai să dau o șansă unuia. Poate chiar e ceva acolo și nu îmi dau eu seama. În primul meu meci oficial de baschet, după 15 minute de stat în teren, i-am făcut semn antrenorului să mă scoată. M-am dus direct în vestiar, m-am schimbat și m-am dus acasă. Nu mi-a plăcut”

Aici poți viziona întreaga emisiune:

Articolul precedentEste sauna un beneficiu?
Articolul următorCât de normal este stresul?

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Cum poți recunoaște AVC-ul? Primele semne!

Un accident vascular cerebral (AVC) poate fi o afecțiune gravă și este important să poți recunoaște semnele timpurii pentru a solicita imediat ajutor medical...

Valentine’s Day – o zi a iubirii, nu altă zi a violenței

Măsurând sintagmele populare spuse la nervi sau apăsat, bizare sau ciudate le includem în bagajul nostru verbal și comportamental: ,,Iubirea naște violență”? ,,Eu te-am...