vineri, decembrie 1, 2023
Acasă Emisiuni Din culise Antonia: „Naivă, copilăroasă, luam promisiunile Bibliei ca pe o poveste!”

Antonia: „Naivă, copilăroasă, luam promisiunile Bibliei ca pe o poveste!”

Pentru Antonia, viața de zi cu zi este simplă. Își împarte ziua între a7tv și facultate. În plan personal, se bucură de fiecare clipă petrecută alături de soțul ei. Ceea ce prețuiește cel mai mult este liniștea și empatia. „Am crescut la munte, în Bistrița. În București, unde locuiesc de 7 ani, mă simt mai expusă. Când ies pe stradă mi-ar plăcea să mă simt în siguranță…”

„Sănătatea, fizică și psihică, este cea mai importantă”

Parcursul ei profesional include asistența medicală și un curs de televiziune. Nu a profesat ca asistentă, întrucât  și-a dat seama că o încarcă negativ. În schimb, în timpul practicii la Antena 3 (care i s-a părut că a durat prea puțin), a realizat că îi place munca în redacție. Scria știri. Numai că… majoritatea erau negative și, fiind sensibilă, o afectau. În schimb, la Speranța TV a scris știri – pozitive și a realizat o rubrică de sănătate. Astfel și-a folosit ambele înclinații – atât cea spre sănătate, cât și spre televiziune.

Ultima sa pasiune este psihologia – pe care o și studiază în prezent. Îi plac oamenii și este foarte curioasă să le descopere viața, punându-le întrebări. Aceasta și face la talk-show-ul „Spune-mi cum!”, a cărui realizatoare e.

Antonia este conștientă că nu orice om este de încredere, de aceea îi place să testeze terenul înainte de a se deschide. Mărturisește: „Soțul meu spune că i-am părut arogantă când m-a întâlnit prima dată. Dar imediat ce am apucat să-mi deschid gura, și-a dat seama că s-a înșelat.” Este o fire transparentă, extrovertită în familie dar introvertită cu cei mai puțin cunoscuți: „Acasă, dacă mă simt rău – se vede, pentru că nu țin în suflet lucruri care mă macină.”

Schimbare totală

Un fapt marcant care i-a schimbat direcția în viață în ceea ce ține de credință și spiritualitate, este experiența Gabrielei Saviana. Antonia Fudulu povestește:

„Am fost mezina familiei. Naivă, copilăroasă. Deși am mers de mică la biserică, nu înțelesesem unele lucruri. Luam promisiunile Bibliei ca pe o poveste. Transformarea radicală a unei o regizoare aflată în pragul afirmării profesionale, m-a impactat profund. Printr-un vis (care nu a fost un simplu vis) s-a convins că Dumnezeu revine în curând pentru a-și lua mireasa la cer – adică pe noi, credincioșii. A părăsit pe loc industria filmului, guvernată din umbră de Satana, a renunțat la vechiul ei stil de viață  și a început să le vorbească celor din jur, pentru a-i trezi din amorțeala spirituală. De atunci, mă gândesc zilnic la revenire, pe care o percepusem superficial înainte.”

Una peste alta, Antonia își regăsește întotdeauna echilibrul citind un verset din Biblie, ascultând muzică sau o predică. Astfel se încarcă și își păstrează gândirea pozitivă, într-un timp în care rețelele sociale sunt tot mai saturate cu informații negative. De asemenea, încearcă să îmbine zilnic râsul cu seriozitatea.

ULTIMELE ARTICOLE

Cum ne protejăm datele pe internet?

Cum ne protejăm datele pe internet? Mai mulți băieți adolescenți din SUA au început să folosească inteligența artificială pentru a crea fotografii deepfake nud...

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare. Unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei, Barcelona, se confruntă cu probleme mari din cauza infracționalității care...

Cum să citești oamenii ca pe o carte?

Suntem cu toții fascinați de acele persoane care par să aibă o conexiune instantanee cu alții, reușind să înțeleagă și să sesizeze ceea ce...

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă?

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă? Ceea ce avem toți în comun sunt nevoia de a fi iubiți și suferința pe care...