8.5 C
București
miercuri, 28 iulie 2021
Acasă Emisiuni Achiziții externe Ani Crețu se alătură echipei A7TV și ne coNEcTează la realitate. Când...

Ani Crețu se alătură echipei A7TV și ne coNEcTează la realitate. Când va avea loc premiera?

Iată că nici luna noiembrie nu trece fără surprize și noutăți în grila de programe A7TV. Îndrăgita actriță Ani Crețu se alătură, din 9 noiembrie, echipei postului nostru TV, odată cu noua emisiune la cârma căreia va fi în fiecare luni, de la ora 20.00.

 

Ani Crețu

De aproape opt luni suntem în plină pandemie și avem restricții peste restricții.

Azi ai voie să mergi la restaurant, la spectacole de teatru, să-ți duci copilul la școală, să pleci peste hotare… mâine nu mai ai voie să faci nimic din toate acestea.

Din păcate, situația în care ne aflăm este una tragi-comică, iar nevoia de informare corectă este din ce în ce mai mare.

Emisiunea “coNEcTat, by Ani Crețu” este un magazin informativ care se dorește să vină în ajutorul celor al căror număr de întrebări fără răspuns a atins cote alarmante.

Având la bază o temă ( învățământ, cultură, sănătate, etc ), șapte rubrici principale (“NOUTĂȚI ÎN 7 ZILE”), un invitat în studio și alți doi pe Skype (telefoane în direct/mesaje de la telespectatori), în “coNEcTat, by Ani Crețu” vom încerca să oferim răspunsuri clare și concise tuturor celor care ne vor urmări în direct, la A7TV.

 

Cine este Ani Crețu?

Ani este actriță a Teatrului Ion Creangă de aproape 24 de ani. A făcut televiziune, a jucat în seriale și programe de comedie.

Din 2005 a fost membră a grupului Vacanța Mare alături de care a filmat peste 7 ani, mii de ore de buna-dispoziție și comedie.

Ani Crețu și Adan

Noua noastră colegă este mama unui băiat de 7 ani și jumătate, elev în clasa I, Adan.

 

 

”De doi ani m-am apucat și de treaba cu blogg-ingul… din nevoia de a da mai departe din experiența traită în ultimii ani, experiență legată de alergiile și intoleranțele copiilor.

Mă declar o activistă și o apărătoare a acestui segment din populația României, alergicii, pentru drepturile cărora lupt inclusiv prin proiectul legislativ ce în acest moment este în comisiile de specialitate a Camerei Deputaților, trecând de Senat cu toate avizele favorabile”, ne-a mărturisit Ani, în timp ce se pregătea să plece pe teren pentru a pregăti un interviu de excepție pe care o să aveți ocazia să-l urmăriți începând cu data de 9 noiembrie.

 

Ce o definește pe Ani Crețu?

 

”Dacă ar fi sa ma definească ceva este însăși declarația care îmi deschide blogul: Sunt perfectă în imperfecțiunile mele și sunt imperfectă în perfecțiunile mele.

Am toate defectele ființei umane și încă unul în plus… sunt conștientă de ele și ma străduiesc sa le mențin pe toate în comă…

Sunt ceea ce sunt prin ceea ce am trăit zi de zi în trecutul meu, mă raportez la ACUM întrucât ziua de mâine vine ea cu surprizele ei.

Îmi plac lucrurile noi care îmi provoacă mintea.

Îmi place sa scriu deși nu am tot timpul de care am nevoie pentru a-mi satisface această bucurie”

 

Îi urăm mult succes colegei noastre și, în speranța că v-am trezit interesul pentru noua emisiune – coNEcTat by Ani Crețu, vă așteptăm alături de noi, în fiecare luni de la ora 20.00.

Sourcea7tv

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Au nevoie antreprenorii de coaching?

Începutul unui business este un pas important pentru orice antreprenor și o provocare continuă pe parcursul dezvoltării lui și a afacerii lui. Există, însă,...

28 IULIE ÎN ISTORIE

Ziua mondială de luptă împotriva hepatitei, inițiată de Alianța Mondială pentru Hepatită, în 2008, este marcată, în fiecare an, la 28 iulie.   Scopul acestei zile...

Bomba care aruncă în aer pandemia!

Începând cu anul viitor, CDC renunță la metoda de diagnosticare RT-PCR a noului coronavirus și recomandă laboratoarelor și centrelor de testare să se utilizeze...

Ce presupune tratamentul cu aparat dentar?

Ce nu ai voie să mănânci când porți aparat dentar? Tratamentul cu aparat dentar te ajută să obții un zâmbet perfect cu dinți frumos aliniați...

COMENTARII RECENTE

Daniel Pop on 1 IULIE ÎN ISTORIE
Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?