8.5 C
București
duminică, 9 august 2020
Acasă Emisiuni Alături de tine Ani Crețu - ”Mă tem de judecata Măriei Sale Publicul”

Ani Crețu – ”Mă tem de judecata Măriei Sale Publicul”

”Sunt o fire pătimașă, aprigă, emoțională, dar nu emotivă. Am învățat să îmi controlez emoțiile, dar întotdeauna mă tem de judecata “Mariei Sale Publicul”. El este bucuria, dar și angoasa mea” – așa se caracterizează, în câteva cuvinte, actrița Ani Crețu, invitata Alinei Ilioi Mureșan.
Fiul Anei Crețu a fost diagnosticat cu intoleranță la histamină, o alergie foarte puternică şi foarte greu de controlat. De atunci, actrița este extrem de atentă la alimentația și modul de viață al copilului său. I-a explicat acestuia ce trebuia să audă. Atunci când a întrebat-o de ce el are meniul diferit față de ceilalți copii, de ce nu mănâncă aceleași lucruri, Ani i-a spus că nu sunt bio. Așa i-a explicat, iar el a înțeles.
Ani Crețu recunoaște ca face parte din categoria părinților preocupați de viitorul copilului și încearcă să îi aducă în viață activități în funcție de ceea ce îi place.
Faptul ca a devenit mamă i-a schimbat viața cu totul! Vede viața prin ochii copilului din ea pe care nu l-a crescut la timpul potrivit! Se joacă acum cât nu s-a jucat atunci. Creste crescându-l pe Adan, băiatul ei.
Ani îi sfătuiește pe părinții care se confruntă cu probleme similare să caute soluții pentru copiii lor și să le ofere răbdare și iubire! Consideră că nimic pe lume nu este fără un scop.
Despre toate acestea, dar și despre beneficiile actoriei în viața de zi cu zi aflați urmărind emisiunea ALĂTURI DE TINE.

Articolul precedent12 NOIEMBRIE ÎN ISTORIE
Articolul următor13 NOIEMBRIE ÎN ISTORIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

8 AUGUST ÎN ISTORIE

Ziua internațională a pisicii este o zi de activism pentru conștientizarea oamenilor față de nevoile pisicilor, o zi de luptă împotriva neglijenței și a...

Pentru cine a fost interzisă aplicația TikTok în SUA?

Un proiect de lege care interzice descărcarea şi utilizarea aplicaţiei TikTok pe orice dispozitiv furnizat de guvernul american angajaţilor săi sau membrilor Congresului, a...

Magazine vandalizate și gaze lacrimogene în Beirut!

Joi seara, forţele de ordine libaneze au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa zeci de manifestanţi. Aceștia protestau după explozia masivă din portul Beirut, din...

7 AUGUST ÎN ISTORIE

Astăzi se împlinesc 156 de ani de la înființarea Primăriei București, pe 7 august 1864. Primul primar ales a fost Barbu Vlădoianu. Barbu Vlădoianu a fost...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?