8.5 C
București
miercuri, 30 noiembrie 2022
Acasă Emisiuni Alături de tine Ani Crețu - ”Mă tem de judecata Măriei Sale Publicul”

Ani Crețu – ”Mă tem de judecata Măriei Sale Publicul”

”Sunt o fire pătimașă, aprigă, emoțională, dar nu emotivă. Am învățat să îmi controlez emoțiile, dar întotdeauna mă tem de judecata “Mariei Sale Publicul”. El este bucuria, dar și angoasa mea” – așa se caracterizează, în câteva cuvinte, actrița Ani Crețu, invitata Alinei Ilioi Mureșan.
Fiul Anei Crețu a fost diagnosticat cu intoleranță la histamină, o alergie foarte puternică şi foarte greu de controlat. De atunci, actrița este extrem de atentă la alimentația și modul de viață al copilului său. I-a explicat acestuia ce trebuia să audă. Atunci când a întrebat-o de ce el are meniul diferit față de ceilalți copii, de ce nu mănâncă aceleași lucruri, Ani i-a spus că nu sunt bio. Așa i-a explicat, iar el a înțeles.
Ani Crețu recunoaște ca face parte din categoria părinților preocupați de viitorul copilului și încearcă să îi aducă în viață activități în funcție de ceea ce îi place.
Faptul ca a devenit mamă i-a schimbat viața cu totul! Vede viața prin ochii copilului din ea pe care nu l-a crescut la timpul potrivit! Se joacă acum cât nu s-a jucat atunci. Creste crescându-l pe Adan, băiatul ei.
Ani îi sfătuiește pe părinții care se confruntă cu probleme similare să caute soluții pentru copiii lor și să le ofere răbdare și iubire! Consideră că nimic pe lume nu este fără un scop.
Despre toate acestea, dar și despre beneficiile actoriei în viața de zi cu zi aflați urmărind emisiunea ALĂTURI DE TINE.

Articolul precedent12 NOIEMBRIE ÎN ISTORIE
Articolul următor13 NOIEMBRIE ÎN ISTORIE


ULTIMELE ARTICOLE

Ce înseamnă dietă low carb?

Ce înseamnă dietă low carb? Este dieta o idee bună? Ea poate genera un stil de viață sănătos, nu doar prin a slăbi, ci...

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei. Acesta ar avea proprietăți care ajută creierul să se relaxeze și să se calmeze, invitând la...

Mă părăsește dacă nu pot avea copii!

Mă amenință că mă părăsește pentru că nu pot avea copii! Ce pot să fac? Este o frază care din nefericire o auzim din ce...

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România. 1 din 5 mașini au kilometrajul modificat, ceea ce confirmă anxietatea multor potențiali cumpărători. Sinceritatea nu...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]