vineri, septembrie 22, 2023
Acasă Emisiuni Oameni și păreri Andreea Marin, un model în televiziune

Andreea Marin, un model în televiziune

Andreea Marin, un model în televiziune, a fost prezentă într-un interviu marca A7TV a emisiunii ”Oameni și Păreri” cu realizatoarea Laura Manciu. În această ediție a vorbit despre puterea feminină, dezvoltare și determinare. Momentele petrecute au fost potențate de întrebări blitz.

Despre Andreea Marin

Andreea Violeta Marin este o jurnalistă și prezentatoare de televiziune din România, moderatoare a emisiunii Surprize, surprize difuzată de canalul TVR 1 din 1999 până în 2007. A fost jurat în emisiunea Uite cine dansează!, difuzată de postul de televiziune Pro TV.

Este director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internațională de producție TV din Madrid, care realizează programe în prime time pentru Societatea Națională Română de Televiziune (TVR1) și postul privat Antena 1, ambele posturi deținând majoritatea audienței pe segmentul vizat.

A fost maestru de ceremonii a patru principale festivaluri internaționale din România: Eurovision, Mamaia, Cerbul de Aur, Gala Națională a Sportului, gazdă și director de program al emisiunii „Surprize, Surprize”, realizată în prime time pe segment social/divertisment transmisă sâmbătă seara (3 ore în direct), cel mai urmărit spectacol de televiziune în România, nouă ani la rând.

Este purtător de cuvânt și imagine Garnier – L’Oreal, Cartier (bijuterii și accesorii), Procter Gamble – Head & Shoulders.

Andreea Marin, un model în televiziune

Realizator: Ce valoare ai vrea să transmiți fetei tale?

Andreea Marin: Omenia într-un cuvânt. Pentru că dacă ești om, dacă ceilalți te simt aproape la nevoie, îți simt recunoștința când e cazul. Atunci creezi această apropiere de care avem nevoie în viață. I-am explicat și ei că nu putem clădi, deși pare că am putea și ne căutăm din când în când independența, de unii singuri. Nu putem trăi de unii singuri. Nu putem face lucruri frumoase fără să le împărtășim. Căci nu au rost. Își pierd valoarea. 

Aici poți urmări întreaga emisiune:

ULTIMELE ARTICOLE

România nu va recunoaște statutul de soți în cuplurile de același sex

România nu va recunoaște statutul de soți în cuplurile de același sex. România va acorda drept de ședere soților de același sex ai cetățenilor...

Declinul moral al societății și speranța în soluția divină

Declinul moral al societății și speranța în soluția divină. Într-o lume tot mai agitată și tulburată, este inevitabilă observarea declinului moral alarmant. Comportamentele destructive,...

Despre oboseala oculară

Despre oboseala oculară. Ochii sunt organe extrem de importante, reprezentând una dintre cele mai complexe și esențiale părți ale corpului uman, iar sănătatea ochilor...

Cum gestionăm impulsivitatea la copiii școlari

Cum gestionăm impulsivitatea la copiii școlari. Impulsivitatea este acea tendință minunată de a acționa înainte de a gândi, a se aventura fără să cunoască...