vineri, decembrie 8, 2023
Acasă Editoriale Familie Andreea Marin spune că: ”Nu există nu se poate”

Andreea Marin spune că: ”Nu există nu se poate”

Andreea Marin vorbește despre experiențele de viață, care au format-o în omul de astăzi, pasiunea pentru scris, dar și ce reprezintă noua carte ”Nu există nu se poate”, la A7TV, în emisiunea ”Știrea cea bună”, cu Cornel Dărvășan.

 

 

”Am moștenit de la tatăl meu vorbele – Nu există nu se poate – ”

 

Vedeta povestește despre principala sursă de inspirație în realizarea acestei cărți, tatăl ei, care dintotdeauna a încurajat-o să fie ambițioasă, să muncească pentru a-și îndeplini visurile și să aibă încredere în ea însăși, dar mai ales să nu se limiteze deoarece este puternică și de neoprit.

 

În prezent, Andreea este ambasador UNICEF, realizator TV și autor, ceea ce înseamnă că tatăl ei a avut o influență pozitivă și puternică în cariera fiicei sale care este convinsă că oamenii pot să aibă o viață frumoasă numai prin propriile forțe.

 

În cartea ”Nu există nu se poate” sunt prezentate situații în care oamenii cred că au ajuns la limită sau când sunt făcuți de ceilalți să creadă că nu mai pot să facă anumite lucruri.

 

În aceste cazuri, autoarea accentuează faptul că oamenii nu trebuie să fie ușor influențați, ci să aibă încredere în abilitățile lor, să fie determinați, muncitori și să aibă răbdare pentru că doar așa li se vor împlini dorințele.

 

Chiar dacă drumul ales poate fi greu de parcurs, important este ca ei să nu renunțe deoarece, în cele din urmă, vor reuși să aibă succes.

Există multe oportunități, însă trebuie să fie exploatate cu grijă pentru că nu întotdeauna sunt cele mai potrivite, ci pot fi altele la care nimeni nu s-a gândit inițial.

 

Cartea cuprinde poveștile a 41 de personalități de televiziune, medici, antreprenori sau din alte domenii, care și-au construit un drum singuri, neavând posibilități financiare sau care nu au fost susținuți de familiile lor.

De mult efort, multe compromisuri și multe momente dificile a fost nevoie pentru ca acele persoane să creadă cu adevărat ”Nu există nu se poate” și pentru a avea succes.

 

Cuvintele scrise pe hârtie au o putere mai mare”

 

Majoritatea oamenilor o descrie pe Andreea Marin drept o femeie tânără, frumoasă, elegantă și stăpână pe sine care știe ce vrea de la viață și care evoluează în fiecare zi.

Andreea se gândește că poate și generațiile viitoare vor citi cartea ei și vor reuși să aibă curaj să își schimbe stilul de viață.

Andreea Marin mărturisește că luni de zile s-a pregătit, a luat interviuri, a creat material și este în continuare emoționată pentru că știe că nu lucrează în domeniu, nu este scriitor la bază.

Tocmai din această cauză a fost foarte exigentă cu ea însăși, în legătură cu modul ei de lucru și a fost atentă la detalii pentru a se asigura că totul va decurge conform planului.

Violeta, fiica ei, încă din copilărie, a auzit aceste vorbe și este foarte mândră de mama ei care a ajutat-o să aibă o gândire ”sănătoasă” asupra vieții.

Mama ei este un model pentru ea, așa cum, în mod normal, orice mamă este pentru fiica ei, dar vrea să îi demonstreze că va avea o carieră promițătoare prin propriile forțe, nu să se bazeze pe statutul de celebritate al mamei sale.

 

ULTIMELE ARTICOLE

Evitarea conflictelor între părinți și copii

Evitarea conflictelor între părinți și copii. Relația de comunicare între părinte și copil nu este ferită de apariția și escadarea conflictelor. Poate părea exagerat,...

Ce spune Nicolae Ciucă despre relația cu președintele Klaus Iohannis?

Președintele Senatului, Nicoale Ciucă, a făcut declarații de zile mari, în exclusivitate, la A7TV. Liderul Partidului Național Liberal este convins că formațiunea pe care...

Vrei să vezi zăpadă? Trei destinații turistice în care poți merge!

Vrei să vezi zăpadă? Trei destinații turistice în care poți merge! Deși în România a apărut deja zăpada, unii se gândesc la iernile trecute, când...

Cât de greu este să crezi?

O Explorare a Credinței în Era Modernă Umanitatea în continuă evoluție, în care tehnologia avansată și progresele științifice deschid noi orizonturi, caută totuși răspuns la...