sâmbătă, aprilie 20, 2024
Acasă Emisiuni BookMedia Andreea Marin și cărțile care i-au schimbat viața

Andreea Marin și cărțile care i-au schimbat viața

Andreea Marin și cărțile care i-au schimbat viața. Se știe că procentul românilor care citesc este, în general, foarte scăzut, piața de carte fiind printre cele mai precare din Europa. Cu toate acestea, rolul cărților în viața noastră nu trebuie neglijat. Cultura nu poate fi înlocuită și nici mimată.

În această emisiune BookMedia, realizată de Natașa Alina Culea, a fost invitată Andreea Marin. Vedeta nu doar că a enumerat cărțile care i-au schimbat viața, dar îndeamnă telespectatorii că citească mai mult. Astfel amintind că orice lucru în viață se obține temeinic, cu efort și prin muncă susținută. Inclusiv prin cultură generală.

Andreea Marin: „Cum vedem împlinirea și cum vedem ideea de succes? Pentru mine, ideea de succes este clădirea unei scări trainice, de aceea trebuie să pui cărămidă peste cărămidă, în mod serios, ani de învățare, ani de nopți pierdute – e adevărat, dar și satisfacții pe măsură”.

Printre picături livrești, Andreea Marin a povestit și despre noul ei look, vedeta slăbind nu mai puțin de 18 kg, ajungând la greutatea pe care o avea în liceu, datorită… unei cărți!

Revoluția glucozei este o carte pe care o recomand din tot sufletul. Am slăbit 17 kilograme, 18 aproape, și mai am doar până la 20 un pas mic; este ceea ce mi-am propus ca să fiu bine, să fiu la proporțiile mele ce mă fac să mă simt sănătoasă, că nu e vorba aici de siluetă, cât e vorba de sănătate.
Revoluția glucozei are niște principii extrem de bune, de sănătoase, despre nutriție, în primul rând, și este și povestea autoarei care este bio-chimist, o tipă din Franța care este foarte iubită și invitată în jurul lumii să le vorbească oamenilor despre descoperirile ei. Lifespan este o carte pe care am citit-o în această vară, în vacanța din vara trecută. De ce îmbătrânim și cum să nu o mai facem, iar Davin A. Sinclair este un cercetător, un profesor doctor foarte apreciat de la Harvard, de la școala medicală de acolo”.

Pentru a afla mai multe despre această emisiune-interviu, vă invităm să dați click pe link:

https://www.youtube.com/watch?v=z9PwlOzrP9s&list=PLgW0WDrViy_6mR2jCslID_YVH481BdN0g&index=3

Articolul precedentFii blând!
Articolul următorBeneficiile ceaiului de mușețel

ULTIMELE ARTICOLE

Ce vrea Dumnezeu de la mine?

Dumnezeu este un izvor de iubire necondiționată, iertare și speranță. Prin relația cu El,  oamenii găsesc confort în momentele de greutate, găsesc direcție morală...

Postul, între credință și dietă

Postul Paștelui este unul dintre cele mai mari posturi, dar și cel mai aspru din punct de vedere alimentar pentru ca stim ca postul...

A. Zăgrean, fost președinte CCR, trage un semnal de alarmă cu privire la alegeri

Augustin Zăgrean, fost președinte al Curții Constituționale a României, trage un semnal de alarmă cu privire la alegerile de anul acesta. Data alegerilor a...

Transformă încăpățânarea în perseverență

Transformarea încăpățânării în perseverență poate fi o provocare, dar este posibilă prin adoptarea unor strategii și practici eficiente. Incapatanarea poate duce la obstacole în...