luni, aprilie 15, 2024
Acasă Emisiuni Alături de tine ANDREEA MARIN: „Până la 40 de ani nu am fost fericită cu...

ANDREEA MARIN: „Până la 40 de ani nu am fost fericită cu adevărat!”

Andreea Marin, invitata Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE, a vorbit, în exclusivitate, despre cele mai dificile momente din viața ei, dar și despre cum a reușit să-și recapete fericirea.

 

 

“Nu prea știm să trăim fericirea, ne cam luptăm cu noi înșine, și cu ceilalți, și cu valurile vieții și ajungem să o cunoaștem prea târziu. Eu am ajuns să mă simt bine în pielea mea, cu adevărat, după 40 de ani, atunci când am realizat cât de important este acest echilibru, atunci când am înțeles că este important să trăiesc și pentru mine, nu doar pentru cei dragi”

La vârsta de 9 ani Andreea și-a pierdut mama, iar acestă lecție dureroasă i-a umbrit fericirea de foarte multe ori de-a lungul timpului:

„Mi-a lăsat o moștenire pe care o prețuiesc. Ea mi-a fost alături până la vârsta de 9 ani, s-a stins din viață în brațele mele pe drum, până la spital.

Am avut fericirea pe bucăți, am avut împliniri mari în profesie, dar în plan personal mereu îmi lipsea ceva.

Psihoterapia m-a ajutat să înțeleg de unde venea acel gol, ei bine, acesta se datora lipsei pe care am suferit-o la o vârstă fragedă.

E o lipsă pe care nu poți să o suplinești cu o relație. Prin dezvoltare personală, după 40 de ani am realizat că este bine să mă ocup de propriile nevoi.

N-a fost deloc un moment ușor și durerea lui nu s-a terminat într-o clipă. A durat ani de zile să mă pot reconstrui, este ceva ce lipsește acolo în interiorul meu o viață întreagă și este o rană care nu se va vindeca vreodată, dar în același timp această experiență m-a făcut mai puternică. Tocmai pentru că mama mi-a lipsit am construit proiecte cu cu gândul la ea, dedicate ei”, s-a destăinuit Andreea.

Andreea Marin a subliniat ideea că româncele uită să se prețuiască pe ele însele înainte de toate: „Facem această greșeală, mai ales noi româncele, trăim pentru ceilalți. Este firesc să dăruiești mult copilului tău, partenerului de viață, familiei tale, dar este la fel de important să te prețuiești și pe tine, să înveți să te împaci și cu tine, să nu mai ascunzi sub pat sau sub preș, visele tale.

Poate ai dorințe care nu pot fi amânate o veșnicie, pentru că ele te definesc. Și atunci da, trebuie să acorzi un timp și acestor lucruri, importante pentru tine, că altfel vei ajunge în ziua în care, în toată această zbatere, să te întrebi: și eu cine mai sunt?”

Știind ce înseamnă lipsa unei mame din viața copilului, Andreea ne-a povestit secretele ce stau la baza relației pe care o are cu fiica sa în vârstă de 13 ani și ce dorințe are din postura de mamă pentru Violeta: „Nu îmi doresc să am un copil excepțional, perfect, și așa mai departe.

Mă bucur că este bună la școală, dar nu acesta este scopul meu în viață. Am ajuns într-un moment la care realizez că este atât de important să trăim fericirea, chiar dacă ea e trăită doar pe frânturi.

Asta îmi doresc pentru copilul meu, să fie echilibrat și să fie fericit.

Îmi doresc ca Violeta să devină o femeie sensibilă și capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere și pe ale celor care poate nu au această forță.

De altfel, mi-a mărturisit, de curând, că își dorește să meargă la Drept. Sunt uimită!”

 

 

Andreea recunoaște că se regăsește zilnic în fiica ei și că se gândește totodată și la mama ei:

„Mă gândesc la relația mea cu mama în măsura în care îi povestesc Violetei despre bunica ei. Noi trei suntem legate nu numai prin nume, având în vedere că toate purtăm numele de Violeta, ci și prin asemănările pe care le văd în fiica mea zilnic. Mă descopăr prin ea, iar pe de altă parte îmi oferă lecții în fiecare zi.”

Andreea ne-a povestit și despre cea mai importantă lecție pe care a primit-o de la viață: „Eu am primit o lecție după ce am pierdut-o pe mama L-am negat pe Dumnezeu pentru un timp, eram copil și nu înțelegeam oricât se străduiau tata și bunica să-mi explice de ce a trebuit să o ia pe mama de lângă mine…

După ceva timp, am avut un moment de emoție puternică și am spus « Doamne ajută! » , atunci mi-am dat seama că Dumnezeu a fost tot timpul cu mine, El nu a plecat, doar eu am hoinărit, mi s-a umplut sufletul de o căldură puternică pentru că L-am regăsit.”

Cert este că nu trebuie să renunțăm la principiile noastre pentru a valida credințele altora: „Mie nu mi-a fost ușor, dar nici nu pot să mă plâng”, a spus Andreea pentru A7TV.

Pentru a afla mai multe detalii din viața îndrăgitei vedete TV accesați link-ul de mai jos:

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Coada calului – planta cu proprietăți uimitoare

Coada calului este o plantă medicinală cu numeroase proprietăți uimitoare. Este folosită de secole pentru tratarea diverselor afecțiuni precum infecțiile tractului urinar, calculii renali,...

Ce să faci dacă te întâlnești cu ursul?

Întâlnirea cu un urs în sălbăticie poate fi o experiență înfricoșătoare și periculoasă. Există câțiva pași pe care îi poți urma pentru a-ți crește...

Creștinii și frica de moarte

Frica de moarte a fost una dintre cele mai fundamentale temeri umane de-a lungul istoriei. Pentru mulți, credința religioasă a oferit un refugiu împotriva...

Case de marcat portabile potrivite pentru fiecare afacere

Vânzările și evidența fiscală a unei firme care desfășoară activități comerciale au nevoie de un suport tehnologic de calitate. Alegerea unei case de marcat...