Andra Olarean: “Succesul în viață constă în numărul persoanelor pe care le ajuți!” – A7TV – Trăiește viitorul!

Urmareste-ne:

Andra Olarean, invitata Alinei Ilioi și-a început activitatea profesională la 16 ani ca realizator de emisiuni radio și prezentator de evenimente. Doi ani mai târziu a preluat conducerea societății, a continuat cu dezvoltarea unei televiziuni regionale și a investit într-o sală de fitness de 1000 metri pătrați.
Andra a absolvit Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, Facultatea de Jurnalism și Facultatea de Drept, simultan, precum și masterul în Management Media, ulterior.
În prezent, Andra Olarean desfășoară activitatea de notar public, asociat la Bucovina Fitness și blogger.
Părinții i-au fost mentori dintotdeauna. A fost învățată să muncească mult și să studieze pentru că doar așa poate obține ceea ce visează, după cum singură mărturisea într-un blog.

”Părinții mei au construit o biserică și o cantină unde săracii pot mânca o masă caldă. Tot ei au fost cei care m-au învățat să dăruiesc. Puțin pentru mine, înseamnă mult ajutor pentru cei aflați în nevoi. Astăzi pot spune cu satisfacție că am inițiat și dezvoltat din anul 2012 campania umanitara „Donează o Jucărie, Fă un copil să zâmbească!” unde peste 4000 de copii săraci primesc anual, de Crăciun, cadouri adunate de la oameni binevoitori”

Mai multe despre Andra Olarean, aflați urmărind emisiunea ALĂTURI DE TINE cu Alina Ilioi Mureșan.

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *