8.5 C
București
miercuri, 28 iulie 2021
Acasă Editoriale Actualitate Analistul Marius Dobre: ”Vlad Voiculescu este susținut de industria farma”

Analistul Marius Dobre: ”Vlad Voiculescu este susținut de industria farma”

Emisiunea Ediție Specială cu Flori Stoian a debutat cu acuzații grele aduse de analistul politic Adrian Marius Dobre ministrului român al sănătății, Vlad Voiculescu.

 

”Vlad Voiculescu, zis și ministrul adeverință, este, fără doar și poate, susținut de cea mai mare si profitabilă industrie din lume și anume BIG FARMA.

În 2016 a încercat să închidă transplantul de plămâni din România. Iată că s-a întors, în al doilea mandat, și a reușit! Acum se poate face doar la privat și, în general, la o clinică privată din Austria.

Deci, fără să am niciun fel de emoție în ceea ce spun și având toată responsabilitatea afirmațiilor, pot să spun că domnul ministru a început să livreze. Să livreze oamenilor cu interese extrem de particulare și bine așezate, din industria farma, aceste lucruri pe care și le doresc.

De asta el este, în continuare, ministru și fac o presupunere și vă spun că va fi în continuare ministru până va ajunge să livreze tot ceea ce trebuie să livreze. Deocamdată are niște angajamente de respectat.

Sunt oameni care au investit în imaginea lui, sunt oameni, interese, companii care l-au sponsorizat mulți ani de zile, au cheltuit mulți bani pe imaginea lui Vlad Voiculescu și acum e momentul să îți recuperez investiția”

Aceste afirmații vin în contextul situației de la spitalul Foișor. Spitalul specializat pe ortopedie a devenit spital COVID-19.

Potrivit imaginilor transmise de televiziuni, pacienții au fost redistribuiți la alte spitale din Capitală cu salvările sau cu mașinile personale, scenele fiind unele greu de suportat.

Protestatarii anti-mască și anti-măsuri pandemice au intrat în conflict, vineri seara, cu jandarmii care au venit să asigure paza la fața locului.

 

 

Sourcea7tv

1 COMENTARIU

  1. […] Premierul nu a comunicat decizia corect, considerăm noi. Declarația dumnealui după decizia demiterii trebuia să menționeze răspicat că motivul pentru demitere este publicarea unui ordin in Monitorul Oficial fără sancțiunea Primului Ministru, faptă ilegală, dincolo de implicațiile sociale și economice asupra populației sărăcite. Lipsa clarității a dat astfel ocazia ca fostul ministru să se erijeze în Luptător Anti-Mafia când, de fapt, era doar un om al sistemului. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Adrian Secu, studentul care a ținut piept autorităților din România, învingător în instanță!

Adrian Secu, un tânăr în vârstă de 26 de ani, licențiat în inginerie electrică și știința calculatoarelor, student în anul II la Drept, a...

Au nevoie antreprenorii de coaching?

Începutul unui business este un pas important pentru orice antreprenor și o provocare continuă pe parcursul dezvoltării lui și a afacerii lui. Există, însă,...

28 IULIE ÎN ISTORIE

Ziua mondială de luptă împotriva hepatitei, inițiată de Alianța Mondială pentru Hepatită, în 2008, este marcată, în fiecare an, la 28 iulie.   Scopul acestei zile...

Bomba care aruncă în aer pandemia!

Începând cu anul viitor, CDC renunță la metoda de diagnosticare RT-PCR a noului coronavirus și recomandă laboratoarelor și centrelor de testare să se utilizeze...

COMENTARII RECENTE

Daniel Pop on 1 IULIE ÎN ISTORIE
Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?