8.5 C
București
duminică, 14 august 2022
Acasă Editoriale Actualitate Ana Cătăuță: ”Domnul Cîțu este prea mic pentru orice”

Ana Cătăuță: ”Domnul Cîțu este prea mic pentru orice”

Alegerile din PNL creează discuții și în interiorul celorlalte partide din Parlament, cu precădere în PSD care nu crede că Florin Cîțu va fi, cu adevărat, susținut de propriul partid, ci va fi doar folosit pentru a pregăti drumul lui Emil Boc.

 

”Cine va fi președinte la PNL: domnul Orban sau domnul Boc?”, a lansat provocarea Ana Cătăuță, deputat PSD.

În replică, colegul de platou al Anei Cătăuță, Mario De Mezzo, membru PN,L ia apărarea colegilor de partid și susține, cu încredere, că aceste presupuneri din partea PSD sunt datorate faptului că Emil Boc este un primar bun.

”Domnul Boc este un membru al partidului PNL. Candidații sunt doi, în momentul de față, Florin Cîțu și Ludovic Orban. Că vor mai fi alți candidați sau nu vor mai fi, în momentul de față lucrăm cu materialul clientului care spune așa: doi candidați, Florin Cîțu și Ludovic Orban, fiecare dintre cei doi are susținători, care unii s-au declarat public, alții mai așteaptă.

Unii s-au declarat pentru unul, ceilalți cu celălalt. Există o competiție internă. Așa se întâmplă în orice partid democratic. E corect să fie așa. E corect să fie mai mulți candidați, e corect să fie competiție internă, să fie concurs de idei, de proiecte.

Răutățile astea cu domnul Boc care va fi președinte, el este un primar respectabil. Dacă ne-am dori să avem și primar PSD ca domnul Boc… Aș vrea să provoc orice PSD-ist din țara asta să ne dea exemplu de un primar PSD la nivelul primarului Emil Boc”

Deputatul PSD, Ana Cătăuță își susține însă punctul de vedere până la capăt:

”Eu cred că atunci când se vor apropia cumva, la începutul toamnei, își vor număra bobocii, și vor vedea dacă domnul Cîțu are șanse sau nu să câștige șefia PNL. Pentru că pot și eu să îmi exprim punctul de vedere, cum o face toată lumea, din punctul meu de vedere domnul Cîțu este prea mic pentru orice.”

Pentru a vedea întreg dialogul, click pe link-ul de mai jos!

Sourcea7tv

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMELE ARTICOLE

ANM a emis Cod galben de ploi puternice pentru aproape toată țara!

Codul galben intră în vigoare azi la ora 12:00 și este valabil până luni la ora 22:00. La munte, în Oltenia, Muntenia, Moldova, zona...

Reacțiile demnitarilor români cu privire la victoriile lui David Popovici

David Popovici, copilul de aur al natației Române, a cucerit, la doar 17 ani, sâmbătă aceasta, medalia de aur în proba de 100 m...

Ministrul Digitalizări simte că România apreciază educația sa la fel de mult ca America

Studiile la universități din SUA, precum Stanford și Harvard, sunt un impediment în politica românească, a declarat ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja.   Sebastian Burduja a devenit...

Echipă de baschet botezată în râul Iordan

„Am deschis un drum acum. Cred că vor fi și alte echipe universitare care vor dori să vină și să susțină această competiție și...