vineri, septembrie 22, 2023
Acasă Editoriale Actualitate Ana Cătăuță: ”Domnul Cîțu este prea mic pentru orice”

Ana Cătăuță: ”Domnul Cîțu este prea mic pentru orice”

Alegerile din PNL creează discuții și în interiorul celorlalte partide din Parlament, cu precădere în PSD care nu crede că Florin Cîțu va fi, cu adevărat, susținut de propriul partid, ci va fi doar folosit pentru a pregăti drumul lui Emil Boc.

 

”Cine va fi președinte la PNL: domnul Orban sau domnul Boc?”, a lansat provocarea Ana Cătăuță, deputat PSD.

În replică, colegul de platou al Anei Cătăuță, Mario De Mezzo, membru PN,L ia apărarea colegilor de partid și susține, cu încredere, că aceste presupuneri din partea PSD sunt datorate faptului că Emil Boc este un primar bun.

”Domnul Boc este un membru al partidului PNL. Candidații sunt doi, în momentul de față, Florin Cîțu și Ludovic Orban. Că vor mai fi alți candidați sau nu vor mai fi, în momentul de față lucrăm cu materialul clientului care spune așa: doi candidați, Florin Cîțu și Ludovic Orban, fiecare dintre cei doi are susținători, care unii s-au declarat public, alții mai așteaptă.

Unii s-au declarat pentru unul, ceilalți cu celălalt. Există o competiție internă. Așa se întâmplă în orice partid democratic. E corect să fie așa. E corect să fie mai mulți candidați, e corect să fie competiție internă, să fie concurs de idei, de proiecte.

Răutățile astea cu domnul Boc care va fi președinte, el este un primar respectabil. Dacă ne-am dori să avem și primar PSD ca domnul Boc… Aș vrea să provoc orice PSD-ist din țara asta să ne dea exemplu de un primar PSD la nivelul primarului Emil Boc”

Deputatul PSD, Ana Cătăuță își susține însă punctul de vedere până la capăt:

”Eu cred că atunci când se vor apropia cumva, la începutul toamnei, își vor număra bobocii, și vor vedea dacă domnul Cîțu are șanse sau nu să câștige șefia PNL. Pentru că pot și eu să îmi exprim punctul de vedere, cum o face toată lumea, din punctul meu de vedere domnul Cîțu este prea mic pentru orice.”

Pentru a vedea întreg dialogul, click pe link-ul de mai jos!

Sourcea7tv

1 COMENTARIU

Comments are closed.

ULTIMELE ARTICOLE

România nu va recunoaște statutul de soți în cuplurile de același sex

România nu va recunoaște statutul de soți în cuplurile de același sex. România va acorda drept de ședere soților de același sex ai cetățenilor...

Declinul moral al societății și speranța în soluția divină

Declinul moral al societății și speranța în soluția divină. Într-o lume tot mai agitată și tulburată, este inevitabilă observarea declinului moral alarmant. Comportamentele destructive,...

Despre oboseala oculară

Despre oboseala oculară. Ochii sunt organe extrem de importante, reprezentând una dintre cele mai complexe și esențiale părți ale corpului uman, iar sănătatea ochilor...

Cum gestionăm impulsivitatea la copiii școlari

Cum gestionăm impulsivitatea la copiii școlari. Impulsivitatea este acea tendință minunată de a acționa înainte de a gândi, a se aventura fără să cunoască...