8.5 C
București
miercuri, 28 iulie 2021
Acasă Emisiuni Alături de tine ALIN PASCAL: ”Eu știu unde vreau să ajung și lucrez la planul...

ALIN PASCAL: ”Eu știu unde vreau să ajung și lucrez la planul meu!”

”Chiar dacă talentul se moștenește, fără muncă nu se poate face nimic”, ne-a spus Alin Pascal, fiul artistei Matildei Pascal Cojocarița, zilele trecute, când a fost întrebat despre familia lui, despre mama lui celebră, dar și despre transmiterea talentului din generație în generație.

 

   

 

Alin Pascal a fost invitatul colegei noastre Alina Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE.

ALIN CĂTALIN COJOCĂRIȚA, așa cum este trecut în buletin, Alin Pascal, cum îl cunoaște publicul, s-a născut în 8 mai 1981, la lasi într-o familie de artisti și a primit o creștere în acest sens.

”Nu știu dacă sunt talentat la muzică, dar la sport sunt sigur”

Încă de la vârsta de 6 ani studiază vioara la liceul de arte Octav Băncilă din Iasi, lucru care i-a plăcut în primele săptămâni, ca apoi să își dea seama că nu mai e timp de fotbal și joacă… așa că nu i-a mai plăcut.

În clasa a șasea, Alin a plecat la Bistrița să își urmeze studiile, dar a stat doar 2 ani, dupa care a plecat la Cluj la liceu.

Aici s-a îndrăgostit de muzica și și-a dedicat aproape tot timpul acesteia.

A absolvit academia de muzică GHEORGHE DIMA din Cluj, specialitatea interpretare muzicala-vioară.

După ce și-a terminat și masterul în interpretare, a format repede o trupă cu care a început să cânte coveruri, dar și-a dat seama că e amator și și-a căutat un profesor de canto.

Mutat în București își găsește o nouă trupă, trupă cu care cântă și astăzi.

”Mi-ar plăcea ca băieții mei să facă muzică”

Îndrăgitul solist, care i-a moștenit talentul celebrei artiste, ne-a povestit despre copilăria sa, despre cei doi copii minunați și despre faptul că și-ar dori ca aceștia să-i calce pe urme.

 

Alin ne-a mărturisit că mama sa este o persoană foarte înțeleaptă și echilibrată, trecută prin viață.

”Mama are o vorbă: Eu am fost pe strada ta, tu nu ai fost pe a mea!

Nu ai cum să nu o asculți atunci când îți dă un sfat. Cred că cel mai prețios sfat pe care l-am primit de la ea a fost să fiu foarte serios și punctual la cântări.

Încerc să aplic acest sfat și în viața de zi cu zi, deși sunt cam zăpăcit de felul meu”, ne-a mărturisit Alin, cu glasul schimbat, atunci când vorbește despre mama sa.

Mai multe dezvăluiri despre ALIN PASCAL, aflați urmărind emisiunea ALĂTURI DE TINE cu Alina Ilioi Mureșan

 

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Au nevoie antreprenorii de coaching?

Începutul unui business este un pas important pentru orice antreprenor și o provocare continuă pe parcursul dezvoltării lui și a afacerii lui. Există, însă,...

28 IULIE ÎN ISTORIE

Ziua mondială de luptă împotriva hepatitei, inițiată de Alianța Mondială pentru Hepatită, în 2008, este marcată, în fiecare an, la 28 iulie.   Scopul acestei zile...

Bomba care aruncă în aer pandemia!

Începând cu anul viitor, CDC renunță la metoda de diagnosticare RT-PCR a noului coronavirus și recomandă laboratoarelor și centrelor de testare să se utilizeze...

Ce presupune tratamentul cu aparat dentar?

Ce nu ai voie să mănânci când porți aparat dentar? Tratamentul cu aparat dentar te ajută să obții un zâmbet perfect cu dinți frumos aliniați...

COMENTARII RECENTE

Daniel Pop on 1 IULIE ÎN ISTORIE
Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?