8.5 C
București
marți, 13 aprilie 2021
Acasă Editoriale Familie ALEXIA ȚALAVUTIS, artista care și-a început povestea de dragoste pe platourile de...

ALEXIA ȚALAVUTIS, artista care și-a început povestea de dragoste pe platourile de filmare

ALEXIA ȚALAVUTIS, CREAȚA DIN LALA BAND: POVESTE DE DRAGOSTE PE PLATOURILE DE FILMARE: „Nu este o poveste perfectă. Este o poveste între doi oameni, dar suntem fericiți!”

 

Alexia Țalavutis, cunoscută publicului larg drept Creața din Lala Band, a fost invitată recent în emisiunea FRESH ACCES, unde a vorbit, în premieră, despre povestea de dragoste pe care o are cu regizorul său. De asemenea, Alexia ne-a împărtășit câteva aspecte legate de viața de artist în vremuri pandemice.

La 10 ani de la debutul serialului Lala Band, Alexia ne spune că și-ar fi dorit să sărbătorească alături de foștii ei colegi: „Avem o doză de nebunie și am fi dat o mare petrecere! Noi ne-am văzut pe rând. Cu mulți dintre ei am rămas prietenă”

 

Sursa YouTube

În prezent, Alexia trăiește o frumoasă poveste de dragoste, începută pe platourile de filmare, cu regizorul ei.

Despre secretele care mențin relația dintre cei doi vie, aceasta ne spune: „Nu este o poveste perfectă. Este o poveste între doi oameni, dar suntem fericiți. Activăm în același domeniu și se întâmplă să avem viziuni diferite, cum se întâmplă în viață de altfel… Eu cred că extremele se atrag, adică ne completăm.”

„Nu mi-a plăcut niciodată sa ma proiectez, îmi place să îmi setez anumite zone sau puncte în care vreau să ajung și prin muncă voi ajunge acolo”, punctează Creața despre planurile de viitor.

Cert este că pandemia ne-a schimbat viețile tuturor: „Chiar dacă e pandemie, am încercat să ne ducem proiectele mai departe. În schimb, pandemia mi-a anulat vacanța pe care o aveam programată în Miami și nu cred că voi merge nici anul acesta”, ne-a mărturisit Alexia.

Recent a lansat o piesă intitulată: «Iubește și lasă», a cărui videoclip a fost filmat într-o vitrină și prezintă povestea omului care simte puțin, a omului de tinichea: „pentru că nu există om care să nu fi iubit și să nu fi lăsat sau să fie lăsat”, ne spune artista.

Creața ne-a dezvăluit și secretele care o ajută să se mențină în formă: „Fac eforturi, am grijă la ce mănânc, am un antrenor personal, merg la sală de 3-4 ori pe săptămână”.

„Dacă nu trăiești, nu ai ce povesti”, ne spune în încheiere Creața.

Pentru a afla mai multe detalii despre viața de artist în vremuri de pandemie și despre povestea de dragoste din spatele camerelor de filmat accesați link-ul de mai jos:

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

A trăit 40 de zile doar cu apă!

Invitatul Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE, Vasile Nemeș propune o inovație în domeniul detoxifierii și al slăbitului: postul cu apă....

Când va începe anul școlar 2021-2022?

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a comunicat duminică, 11 aprilie, într-o postare pe Facebook, că anul școlar 2021 – 2022 va începe pe 13 septembrie....

Director general al OMS: „Pandemia este departe de a se încheia”

Confuzia, automulţumirea şi inconsecvența în combaterea COVID-19 fac ca pandemia să fie departe de a se încheia, deși ea ar putea fi pusă sub...

13 APRILIE ÎN ISTORIE

Pe 13 aprilie 1930 se năștea Sergiu Nicolaescu, regizor, scenarist, actor și, după 1989, politician român. Este de departe cel mai prolific și mai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?