marți, septembrie 26, 2023
Acasă Editoriale Familie ALEXIA ȚALAVUTIS, artista care și-a început povestea de dragoste pe platourile de...

ALEXIA ȚALAVUTIS, artista care și-a început povestea de dragoste pe platourile de filmare

ALEXIA ȚALAVUTIS, CREAȚA DIN LALA BAND: POVESTE DE DRAGOSTE PE PLATOURILE DE FILMARE: „Nu este o poveste perfectă. Este o poveste între doi oameni, dar suntem fericiți!”

 

Alexia Țalavutis, cunoscută publicului larg drept Creața din Lala Band, a fost invitată recent în emisiunea FRESH ACCES, unde a vorbit, în premieră, despre povestea de dragoste pe care o are cu regizorul său. De asemenea, Alexia ne-a împărtășit câteva aspecte legate de viața de artist în vremuri pandemice.

La 10 ani de la debutul serialului Lala Band, Alexia ne spune că și-ar fi dorit să sărbătorească alături de foștii ei colegi: „Avem o doză de nebunie și am fi dat o mare petrecere! Noi ne-am văzut pe rând. Cu mulți dintre ei am rămas prietenă”

 

Sursa YouTube

În prezent, Alexia trăiește o frumoasă poveste de dragoste, începută pe platourile de filmare, cu regizorul ei.

Despre secretele care mențin relația dintre cei doi vie, aceasta ne spune: „Nu este o poveste perfectă. Este o poveste între doi oameni, dar suntem fericiți. Activăm în același domeniu și se întâmplă să avem viziuni diferite, cum se întâmplă în viață de altfel… Eu cred că extremele se atrag, adică ne completăm.”

„Nu mi-a plăcut niciodată sa ma proiectez, îmi place să îmi setez anumite zone sau puncte în care vreau să ajung și prin muncă voi ajunge acolo”, punctează Creața despre planurile de viitor.

Cert este că pandemia ne-a schimbat viețile tuturor: „Chiar dacă e pandemie, am încercat să ne ducem proiectele mai departe. În schimb, pandemia mi-a anulat vacanța pe care o aveam programată în Miami și nu cred că voi merge nici anul acesta”, ne-a mărturisit Alexia.

Recent a lansat o piesă intitulată: «Iubește și lasă», a cărui videoclip a fost filmat într-o vitrină și prezintă povestea omului care simte puțin, a omului de tinichea: „pentru că nu există om care să nu fi iubit și să nu fi lăsat sau să fie lăsat”, ne spune artista.

Creața ne-a dezvăluit și secretele care o ajută să se mențină în formă: „Fac eforturi, am grijă la ce mănânc, am un antrenor personal, merg la sală de 3-4 ori pe săptămână”.

„Dacă nu trăiești, nu ai ce povesti”, ne spune în încheiere Creața.

Pentru a afla mai multe detalii despre viața de artist în vremuri de pandemie și despre povestea de dragoste din spatele camerelor de filmat accesați link-ul de mai jos:

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Lipsa de protecție a medicilor ginecologi

Lipsa de protecție a medicilor ginecologi. Unde începe și unde se termină malpraxisul? Relația de încredere pacient-medic este „zdruncinată” în România, fiind vorba despre...

Cu cine vor vota românii?

Cu cine vor vota românii? 2024 se anunţă un an crucial pentru viitorul României. În condiţiile în care ar urma să avem în acelaşi...

Are nevoie sistemul românesc de învățământ de o schimbare?

Are nevoie sistemul românesc de învățământ de o schimbare? Este suficient așa cum este în momentul de față? De ce randamentul în generațiile actuale...

Când o căsnicie poate ajunge la divorț?

Când o căsnicie poate ajunge la divorț? Durata medie a căsătoriilor care se finalizează cu divorț, în România, este de 8-9 ani. Rată care...