vineri, decembrie 8, 2023
Acasă Editoriale Familie Ai nevoie urgentă de bani? Iată 6 metode pentru a ieși din...

Ai nevoie urgentă de bani? Iată 6 metode pentru a ieși din impasul financiar!

Fie că ne dorim sau nu, sunt momente și situații în viață când ne găsim în impas financiar. În această situație ne stresăm și parcă nu vedem nicio cale de ieșire, asta pentru că nu mai putem gândi clar și obiectiv.

 

Sunt multe moduri prin care poți face rost de bani, în lucruri și locuri la care nici nu te gândeai. În acest articol îți vom oferi 6 idei pentru a face bani rapid, fără prea mult efort.

 

Dacă ai în plan să îți faci un blog sau să îți deschizi o afacere, trebuie să știi că monetizarea necesită timp. Deși au potențial mare pe termen lung, dacă ai nevoie de bani urgent trebuie să găsești alte soluții.

 

Așa poți face rost de bani rapid!

Gândește-te să contractezi un credit până la salariu

Deși ai putea fi sceptic la această idee, un credit până la salariu chiar te poate scoate din încurcătură. Acesta îți oferă posibilitatea de a contracta o sumă frumușică de bani, dar și așa trebuie să acționezi cu prudență.

 

Cel mai bine este să îți stabilești așteptări realiste înainte de a împrumut și să te asiguri că îl poți returna fără a trece printr-o criză financiară. Chiar și așa, nu uita să fii prudent cu cheltuirea banilor.

 

Completează sondaje online

Dacă ai mult timp la dispoziție poți opta pentru a completa diverse sondaje online, cu privire la produse, servicii etc. Sunt o mulțime de site-uri unde poți face acest lucru, la orice oră din zi și din noapte, fără a fi nevoie să te deplasezi. Tot ce trebuie să faci este să răspunzi la niște întrebări simple, cu variante de răspuns. Companiile își fac studiul de piață, iar tu câștigi bani frumoși.

 

Donezi sânge și salvezi o viață

Nu o dată ai văzut la tv campanii de de donare de sânge, prin care sunt invitați oamenii să salveze o viață. În fiecare oraș există cel puțin un centru de transfuzie sangvină, pentru a ajuta persoanele care au nevoie. Primești, pe loc, 70-100 de lei, plus o zi liberă și alte beneficii.

 

Returnează ce ai cumpărat compulsiv

Te-ai simțit trist sau anxios și te-ai decis să faci cumpărături online? Sau ai comandat o haină și nu stă bine pe tine? Returnează-o în termen de 14 zile și îți poți recupera banii. Dacă ai nevoie de numerar, cel mai bine ar fi să verifici politica de retur – unele site-uri au 14 zile, 90 de zile sau chiar un an, cum este cazul Ikea.

 

Închiriază o cameră în apartamentul tău

O altă modalitate de a face față impasului financiar este să închiriezi o cameră în apartamentul tău, pentru o perioadă scurtă de timp, chiar și pentru un weekend. Nu doar că te va ajuta la plata chiriei sau a creditului, dar poți să legi și prietenii noi.

 

Condu sau împrumută-ți mașina

Dacă vrei să faci bani poți opta pentru a-ți oferi serviciile prin ride-sharing. Dacă îți place să conduci, poți îmbina utilul cu plăcutul, iar la final de zi îți rămân și bani de buzunar. De asemenea, poți conduce copii, poți livra alimente sau cadouri sau îți poți împrumuta, contracost, mașina.

ULTIMELE ARTICOLE

Evitarea conflictelor între părinți și copii

Evitarea conflictelor între părinți și copii. Relația de comunicare între părinte și copil nu este ferită de apariția și escadarea conflictelor. Poate părea exagerat,...

Ce spune Nicolae Ciucă despre relația cu președintele Klaus Iohannis?

Președintele Senatului, Nicoale Ciucă, a făcut declarații de zile mari, în exclusivitate, la A7TV. Liderul Partidului Național Liberal este convins că formațiunea pe care...

Vrei să vezi zăpadă? Trei destinații turistice în care poți merge!

Vrei să vezi zăpadă? Trei destinații turistice în care poți merge! Deși în România a apărut deja zăpada, unii se gândesc la iernile trecute, când...

Cât de greu este să crezi?

O Explorare a Credinței în Era Modernă Umanitatea în continuă evoluție, în care tehnologia avansată și progresele științifice deschid noi orizonturi, caută totuși răspuns la...