Agenție fantomă … demascată cu o cameră ascunsă! – A7TV – Trăiește viitorul!

De câte ori nu ați văzut anunțuri în care vi se promitea că puteți deveni model peste noapte? Poate chiar ați fost opriți pe stradă și vi s-a propus acest lucru contra unei anumite sume de bani.

„Agenția de publicitate X, cu punctul de lucru în Y, caută fete frumoase și băieți. Puteți apărea în reclame, în diferite emisiuni tv, concursuri, în reviste și chiar în prezentări de modă.”

Acesta este modul de abordare al angajaților acestor agenții de publicitate. Dar câte din aceste anunțuri și agenții sunt reale și oferă cu adevărat serviciile enumerate mai sus? Trebuie să plătești sau nu pentru a intra în baza de date a acestor agenții?
După câteva cuvinte introductive, reprezentanții agenției încearcă să atragă în orice mod, cât mai mulți clienți posibili. „Ai un chip simetric! Ai putea să faci reclamă la ochelari de soare!”

„Avem nevoie de un chip ca al tău să apară într-un catalog!”

Insistențele și complimentele continuă până în momentul în care ai spus „Da” invitației de a accepta o întâlnire cu persoana care îți oferă mai multe detalii.
În ediția de miercuri, 30 octombrie 2019, Alina Ilioi Mureșan are ca invitați în platoul ALĂTURI DE TINE un model și un regizor de film. Cei doi dețin o filmare făcută cu camera ascunsă într-o astfel de agenție.
Nu ratați o ediție incendiară în care se va demasca o agenție fantomă care racolează oamenii de pe stradă pentru a le lua bani în contul unor viitoare servicii inexistente.

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *