8.5 C
București
duminică, 27 septembrie 2020
Acasă Editoriale Actualitate Agenție fantomă ... demascată cu o cameră ascunsă!

Agenție fantomă … demascată cu o cameră ascunsă!

De câte ori nu ați văzut anunțuri în care vi se promitea că puteți deveni model peste noapte? Poate chiar ați fost opriți pe stradă și vi s-a propus acest lucru contra unei anumite sume de bani.

„Agenția de publicitate X, cu punctul de lucru în Y, caută fete frumoase și băieți. Puteți apărea în reclame, în diferite emisiuni tv, concursuri, în reviste și chiar în prezentări de modă.”

Acesta este modul de abordare al angajaților acestor agenții de publicitate. Dar câte din aceste anunțuri și agenții sunt reale și oferă cu adevărat serviciile enumerate mai sus? Trebuie să plătești sau nu pentru a intra în baza de date a acestor agenții?
După câteva cuvinte introductive, reprezentanții agenției încearcă să atragă în orice mod, cât mai mulți clienți posibili. „Ai un chip simetric! Ai putea să faci reclamă la ochelari de soare!”

„Avem nevoie de un chip ca al tău să apară într-un catalog!”

Insistențele și complimentele continuă până în momentul în care ai spus „Da” invitației de a accepta o întâlnire cu persoana care îți oferă mai multe detalii.
În ediția de miercuri, 30 octombrie 2019, Alina Ilioi Mureșan are ca invitați în platoul ALĂTURI DE TINE un model și un regizor de film. Cei doi dețin o filmare făcută cu camera ascunsă într-o astfel de agenție.
Nu ratați o ediție incendiară în care se va demasca o agenție fantomă care racolează oamenii de pe stradă pentru a le lua bani în contul unor viitoare servicii inexistente.

Articolul precedent29 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE
Articolul următor30 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Fresh Acces, o PREMIERĂ pe piața media din România! Care este elementul surpriză din noua producție TV?

Suntem mereu alături de voi, publicul nostru, atenți la sugestiile și dorințele voastre și vă anunțăm, cu bucurie, că am îmbogățit grila de toamnă...

S-a dat startul alegerilor locale! 19 milioane de români sunt chemați la vot

Duminică 27 septembrie, la ora 7 dimineaţa, s-a dat startul alegerilor locale din România! Până la ora 21:00, când se închid urnele, cele peste 19...

27 SEPTEMBRIE ÎN ISTORIE

În fiecare an, la 27 septembrie, un număr de 158 de ţări, şase teritorii şi peste 500 de membri afiliaţi, componente ale Organizaţiei Mondiale...

26 SEPTEMBRIE ÎN ISTORIE

Anual, la data de 26 septembrie, se celebrează ziua europeană a limbilor. Cu acest prilej, sunt promovate multilingvismul și diversitatea culturală de pe Bătrânul...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?