8.5 C
București
luni, 16 mai 2022
Acasă Editoriale Actualitate Agenție fantomă ... demascată cu o cameră ascunsă!

Agenție fantomă … demascată cu o cameră ascunsă!

De câte ori nu ați văzut anunțuri în care vi se promitea că puteți deveni model peste noapte? Poate chiar ați fost opriți pe stradă și vi s-a propus acest lucru contra unei anumite sume de bani.

„Agenția de publicitate X, cu punctul de lucru în Y, caută fete frumoase și băieți. Puteți apărea în reclame, în diferite emisiuni tv, concursuri, în reviste și chiar în prezentări de modă.”

Acesta este modul de abordare al angajaților acestor agenții de publicitate. Dar câte din aceste anunțuri și agenții sunt reale și oferă cu adevărat serviciile enumerate mai sus? Trebuie să plătești sau nu pentru a intra în baza de date a acestor agenții?
După câteva cuvinte introductive, reprezentanții agenției încearcă să atragă în orice mod, cât mai mulți clienți posibili. „Ai un chip simetric! Ai putea să faci reclamă la ochelari de soare!”

„Avem nevoie de un chip ca al tău să apară într-un catalog!”

Insistențele și complimentele continuă până în momentul în care ai spus „Da” invitației de a accepta o întâlnire cu persoana care îți oferă mai multe detalii.
În ediția de miercuri, 30 octombrie 2019, Alina Ilioi Mureșan are ca invitați în platoul ALĂTURI DE TINE un model și un regizor de film. Cei doi dețin o filmare făcută cu camera ascunsă într-o astfel de agenție.
Nu ratați o ediție incendiară în care se va demasca o agenție fantomă care racolează oamenii de pe stradă pentru a le lua bani în contul unor viitoare servicii inexistente.

Articolul precedent29 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE
Articolul următor30 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Sportivii de performanță, risc mai mare de îmbolnăvire?

În timpul fiecărui joc de fotbal jucătorii aleargă, în medie, 9,65 km. Mai mult, fotbalul este un sport care a fost inventat în China,...

Secretarul general adjunct al NATO: ”Vom continua să sprijinim Ucraina din punct de vedere militar, financiar și umanitar”

Războiul din Ucraina, deși oarecum mai tăcut decât la început, este încă prezent pe în viața ucrainenilor. Adevărata bătălie este cea a propagandei, în...

Adrian Vasilescu: ”Ne vom îndrepta inevitabil către impozite mai mari”

”Criza economică atacă România din toate punctele de vedere. Guvernatorul și-a exprimat speranța, de la tribuna de la care a vorbit joi, că România...

Care este rolul bărbatului în societate?

Pentru a avea o societate sănătoasă și solidă, este foarte important să știm care este rolul bărbatului. Ce menire are acesta pe pământ, ce...