miercuri, iulie 17, 2024
Acasă Editoriale Actualitate Agenție fantomă ... demascată cu o cameră ascunsă!

Agenție fantomă … demascată cu o cameră ascunsă!

De câte ori nu ați văzut anunțuri în care vi se promitea că puteți deveni model peste noapte? Poate chiar ați fost opriți pe stradă și vi s-a propus acest lucru contra unei anumite sume de bani.

„Agenția de publicitate X, cu punctul de lucru în Y, caută fete frumoase și băieți. Puteți apărea în reclame, în diferite emisiuni tv, concursuri, în reviste și chiar în prezentări de modă.”

Acesta este modul de abordare al angajaților acestor agenții de publicitate. Dar câte din aceste anunțuri și agenții sunt reale și oferă cu adevărat serviciile enumerate mai sus? Trebuie să plătești sau nu pentru a intra în baza de date a acestor agenții?
După câteva cuvinte introductive, reprezentanții agenției încearcă să atragă în orice mod, cât mai mulți clienți posibili. „Ai un chip simetric! Ai putea să faci reclamă la ochelari de soare!”

„Avem nevoie de un chip ca al tău să apară într-un catalog!”

Insistențele și complimentele continuă până în momentul în care ai spus „Da” invitației de a accepta o întâlnire cu persoana care îți oferă mai multe detalii.
În ediția de miercuri, 30 octombrie 2019, Alina Ilioi Mureșan are ca invitați în platoul ALĂTURI DE TINE un model și un regizor de film. Cei doi dețin o filmare făcută cu camera ascunsă într-o astfel de agenție.
Nu ratați o ediție incendiară în care se va demasca o agenție fantomă care racolează oamenii de pe stradă pentru a le lua bani în contul unor viitoare servicii inexistente.

Articolul precedent29 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE
Articolul următor30 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE

ULTIMELE ARTICOLE

Importanța educației emoționale în școli

Educația emoțională, adesea denumită și inteligență emoțională, se referă la capacitatea de a recunoaște, înțelege și gestiona propriile emoții și de a recunoaște și...

Nu e niciodată prea târziu să înveți ceva nou

Învățarea este un proces continuu care nu ar trebui să se oprească niciodată, indiferent de vârstă. Fie că e vorba de dezvoltarea unor noi...

Medicii neonatologi și importanța lor crucială în viața noastră

Medicii neonatologi joacă un rol esențial în îngrijirea celor mai vulnerabili pacienți: nou-născuții, în special cei prematuri sau cu probleme medicale complexe. Expertiza lor...

Cele mai importante versete din Biblie pe care să le memorezi

Selectarea celor mai importante versete din Biblie este subiectivă și poate varia în funcție de interpretare și context. Însă, iată câteva dintre versetele considerate...