8.5 C
București
duminică, 3 iulie 2022
Acasă Editoriale Familie Află de ce macarons sunt cele mai bune mărturii de nuntă sau...

Află de ce macarons sunt cele mai bune mărturii de nuntă sau de botez! 

Nunta și botezul sunt două dintre cele mai importante evenimente din viața unui om, de aici și celebrarea acestora cu mare bucurie. În timp, au fost adoptate numeroase tradiții și obiceiuri ce se păstrează și astăzi și care ne aduc aminte în fiecare moment de adevărata însemnătate a celor două evenimente.

 

Primele mărturii de nuntă moderne au fost bombonierele. De origine franceză, erau mici recipiente din cristal, aur sau porțelan, uneori decorată și cu pietre prețioase. Numele provine de la scopul acestui recipient: păstrarea bomboanelor și a micilor delicatese pe bază de zahăr. În timpurile în care zahărul era considerat un bun de lux, doar nobilii își permiteau să consume bomboane și să le ofere drept mărturii de nuntă.

 

Alte tipuri de mărturii de nuntă tradiționale sunt diferite de la popor la popor, însă includ de regulă fie fructe uscate, fie migdale și nuci. Aceste mici daruri au reprezentat întotdeauna recunoștința mirilor pentru invitați.

 

În zilele noastre, se pot oferi diverse mărturii de nuntă și de botez, personalizate sau nu. Poți opta pentru tot felul obiecte personalizate, cum ar fi o lumânare, o sticlă de vin cu mesaj, cutiuțe ce amintesc de bomboniere, mici bijuterii și multe altele. Recent, tot mai mulți miri au început să ofere mărturii dulci, ca o întoarcere la adevărata semnificație a acestor daruri. Același lucru se întâmplă și în cazul petrecerilor de botez, unde pe lângă cruciulița din argint specifică evenimentului, invitații primesc și dulciuri.

 

Unele dintre cele mai apreciate mărturii dulci sunt reprezentate de macarons. Aceste mici delicii sunt preferate nu doar pentru gust, dar și pentru aspectul elegant. Pentru nuntă sau botez, poți opta și tu pentru câteva macarons, așezate într-un ambalaj de hârtie, legat cu o fundiță elegantă, alături de un bilețel scris de mână. Îți garantăm că toți invitații vor fi încântați de idee și când vor savura delicioșii macarons, își vor aduce aminte de evenimentul la care au participat. Acesta va fi cu siguranță un cadou care va fi apreciat!

 

Dacă îți dorești să oferi macarons drept mărturie la nuntă sau la botez, îți spunem un mic secret. Poți comanda cei mai buni macarons din București de la Cofetăria Chocolat, unde găsești cele mai bune deserturi de inspirație franceză. Ai la dispoziție numeroase sortimente de macarons dintre care poți alege, toate realizate numai din ingrediente naturale, după rețete autentice.

 

Și pentru că trăim în epoca tehnologiei, nu va trebui să te deplasezi pentru a cumpăra mărturiile dulci. Mulțumită serviciului de livrare prajituri de la Chocolat, le vei primi fie acasă, fie direct la locul unde se va desfășura evenimentul. Tot ce ai de făcut este să plasezi comanda, să selectezi data și ora pentru livrare și astfel scapi de griji. Este atât de simplu să oferi bucurie și mărturii ce ies in evidență, mulțumită Cofetăriei Chocolat.

 

Sperăm ca ți-am dat o idee bună în legătură cu mărturiile pentru nuntă sau botez. Nu trebuie ca aceste cadouri să fie extravagante, ci oferite din inimă. Intră pe site-ul Chocolat pentru a-ți alege mărturiile preferate!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

În regiunea Moldovei, ploaia este chemată cu rugăciuni

„Când pământul crapă la propriu, ne întoarcem în genunchi… căci Dumnezeu este Cel care „𝖋𝖆𝖈𝖊 𝖘𝖆 𝖗𝖆𝖘𝖆𝖗𝖆 𝖘𝖔𝖆𝖗𝖊𝖑𝖊 𝕾𝖆𝖚 ş𝖎 𝖕𝖊𝖘𝖙𝖊 𝖈𝖊𝖎 𝖗𝖆𝖎, 𝖘𝖎...

Inspectorii ANSVSA au început controalele cu privire la calitatea alimentelor

Inspectorii care activează în cadrul “Comandamentului Sezon Estival 2022”, în prima săptămână de activitate, au verificat 200 de unități de alimentație publică și de...

Premierul Ciucă a declarat că SUA este cel mai apropiat aliat militar al României

Premierul a spus că speră că progresele făcute în cooperarea dintre cele două state se vor multiplica în anii următori şi că "parteneriatul Strategic...

Ministrul Mediului a anuțat că fiecare transport de deșeuri va fi verificat

Trasabilitatea deseurilor de ambalaje este insusirea unui sistem de a localiza si urmari traseul cronologic al unui deseu, identificand fiecare inregistrare a sa, de...