Află cine suntem! – A7TV – Trăiește viitorul!

Ultimele articole:

Urmareste-ne:

Îi vedeți zilnic în lumina reflectoarelor, îi apreciați, îi iubiți, îi criticați, uneori. Pentru mulți tineri, prezentatorii TV sunt modele de urmat. Zâmbesc frumos din spatele ecranului, sunt veseli, mereu informați și pregătiți, adevărați profesioniști!
Câți dintre voi s-au întrebat, însă, ce se află în spatele acestor imagini perfecte? Câtă muncă, câte visuri, câte încercări, eșecuri și reușite? Sunteți obișnuiți să-i vedeți seară de seară și așteptați, cu sufletul la gură, să vă aducă în case știri, informații sau poveștile… altora. Dar unde sunt poveștile lor? Povestea OMULUI din spatele prezentatorului sau realizatorului TV… Povestea copilului crescut desculț, a celor 10 frați, a programatorului devenit prezentator, a francezului care și-a găsit iubirea în România sau a celui ce nu a vrut să repete greșelile părinților lui…
Ei au curajul să se deschidă în fața voastră și să se prezinte exact așa cum sunt: sinceri, deschiși, inimoși, fără măști și artificii.
Experiențele de viață i-au făcut oamenii de azi, oameni în care poți avea încredere, empatici, dornici de cunoaștere, adevărați comunicatori ce își doresc să reprezinte o sursă de inspirație pentru telespectatori.
A7TV vă invită sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 19:00 la o ediție aniversară de excepție în care aveți posibilitatea să ne cunoașteți așa cum suntem.
Tu ce poveste ai?

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *