8.5 C
București
joi, 27 ianuarie 2022
Acasă Editoriale Familie Află care sunt avantajele cabinei de duș walk-in 

Află care sunt avantajele cabinei de duș walk-in 

Cabinele de duș de tip walk-in au devenit extrem de populare în zilele noastre. Motivele sunt bine întemeiate: sunt spațioase (dar se potrivesc și într-un spațiu de dimensiuni reduse), elegante și accesibile. De asemenea, sunt ușor de curățat datorită materialului rezistent la pete și la umiditate. În plus, se potrivesc în orice baie, indiferent de stilul de amenajare.

 

Cabina de duș walk-in este de fapt un perete din sticlă securizată ce se fixează cu ajutorul unui braț stabilizator direct pe plăcile ceramice, sub forma unui paravan complet deschis. Montajul se realizează de obicei direct pe pardoseală. Cu toate acestea, există anumite modele ce prezintă modificări subtile, pentru a se plia tuturor nevoilor și preferințelor. Astfel, poți opta și pentru cabină de duș walk-in sub formă de uși batante sau pliante. De asemenea, dacă nu dorești montarea acesteia direct pe pardoseală, poți integra și o cădiță subțire.

 

Detaliem mai jos care sunt avantajele cabinelor de duș walk-in:

 

  1. Curățarea ușoară

 

Gresia și faianța tind să fie mai ușor de curățat decât suprafața tipică de porțelan a unei combinații cadă-duș. În plus, majoritatea cabinelor de duș walk-in beneficiază de un înveliș de tip Easy Clean, ce împiedică depunerea calcarului și ajută la o curățare mai ușoară. Produsele SANOFLEX prezintă astfel de caracteristici și le regăsești în portofoliul magazinului online HOME36.

 

  1. Sunt ideale inclusiv pentru băile mici

 

Un alt avantaj este că se potrivesc atât în băile mari, cât și în cele cu dimensiuni reduse. Băile mici pot reprezenta o adevărată provocare atunci când vine vorba despre amenajare. De cele mai multe ori, acestea au și anumite forme neobișnuite care te pun în dificultate. Cu toate acestea, nu trebuie să renunți la ideea de a o amenaja conform ultimelor tendințe în materie de design interior. Cu un duș walk-in vei reuși să pui în valoare fiecare centimetru al băii tale, conferindu-i un aspect modern, atemporal.

 

  1. Design ușor de integrat 


Cabinele de duș walk-in au un avantaj major când vine vorba de design: nu trebuie să îți faci griji dacă se va conforma stilului pe care l-ai ales, fie el modern, clasic, vintage, rustic etc. Finisajele simple și rafinate se vor îmbina armonios cu orice alt obiect sanitar, inclusiv cu piesele de mobilier alese. În plus, faptul că îți permite să folosești plăci ceramice inclusiv în locul unde care este amplasat oferă continuitate băii și senzația unui spațiu mare, aerisit.

 

  1. Este practic

 

O baie se bazează în primul rând pe funcționalitate, iar dușul walk-in reprezintă unul dintre elementele care îi va conferi pe deplin această caracteristică. Ai suficient spațiu la dispoziție pentru a adăuga diferite accesorii, baterii sau sisteme de duș. În plus, este accesibil și pentru persoanele cu probleme de mobilitate deoarece nu necesită trecerea peste un nivel înalt.

 

Așadar, dacă ești în căutare de obiecte sanitare pentru baie, îți recomandăm să alegi cabine de dus de la Home36. Găsești disponibile atât modele walk-in SANOFLEX, cât și cabine clasice, în cazul cărora poți opta și pentru gama cu hidromasaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

Vasile Dîncu: Nu se pune problema unei intervenții militare a NATO în Ucraina

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a spus miercuri, înainte de ședința CSAT programată pentru ora 13.00, că "nu se pune problema unei intervenții militare a...

Cumpără o franciză vindem-ieftin.ro chiar acum!

Vindem-ieftin.ro este o platformă online, un site în care clientul poate să își lase intențiile pentru achiziția de materiale de construcții. Pentru că activitatea...

A plagiat sau nu Nicolae Ciucă?

Nicolae Ciucă este al treilea premier implicat într-un scandal de plagiat, după ce jurnalista Emilia Șercan a dezvăluit, într-un articol PressOne, că generalul în...

S-a încheiat greva șoferilor STB!

Angajații Societății de Transport București (STB) au suspendat acțiunea de protest și au reluat activitatea după cinci zile în care transportul public din Capitală...