8.5 C
București
vineri, 1 iulie 2022
Acasă Editoriale Spiritualitate Adrian Puiu, de la dependența de droguri la antrenor de visuri

Adrian Puiu, de la dependența de droguri la antrenor de visuri

Adrian Puiu, coach la John Maxwell Team, a fost invitatul lui Cornel Dărvășan în cadrul ediției ,,Știrea cea bună” din 16 martie, unde a vorbit despre cea mai mare schimbare din viața sa, saltul de la o viață dezordonată dominată de droguri, alcool și tutun, la ceea ce este astăzi, un vorbitor excelent, soțul unei creștine din India, cu care s-a cunoscut în Dubai.

 

Adrian Puiu prezintă o poveste de viață impresionantă. De la copilul crescut cu valori creștine ajunge la un moment de răscruce, iar dezechilibrul emoțional în care se află naște în el dorința de afla ce se ascunde dincolo de bula de cristal și îl determină să pășească pe un teritoriu care avea să-i pună viața sub semnul întrebării:

„Copilăria mea este plină de amintiri frumoase, acolo mi s-au pus bazele celor mai puternice valori ale mele.

Sunt recunoscător părinților mei care au plantat în mine valori puternice, iar o bună parte din viață am avut acea credință pe care ei mi-au dat-o.

Însă, din dorința de a descoperi ce se află în afara «cuștii» în care am trăit, m-am îndepărtat pas cu pas de Dumnezeu, crezând că țigările, alcoolul și drogurile îmi vor aduce fericirea pe care o căutam peste tot. Greu de crezut este că în tot acest timp mergeam și la Biserică, dar nu găseam răspunsuri”

Sursa Momentum Academy

Adrian își amintește de momentul în care a avut loc declick-ul în viața lui:

„Am ajuns într-un stadiu psihotic-maniacal. La un moment dat am consumat o cantitate de droguri mult prea mare în comparație cu cât putea organismul meu să primească. Am ajuns la spitalul Obregia, iar după 3 zile de comă am început să-mi pun întrebări legate de stilul meu de viață și mi-am propus să mă schimb”.

„Nu exista o zi în care să nu consum alcool […] părinții mei nu știau nimic, credeau că sunt un sfânt. Ei au aflat în momentul în care am ajuns la spital, dar reacția lor a fost una bună, ceea ce m-a ajutat în procesul de recuperare.” menționează acesta.

Un alt motiv care l-a determinat pe Adrian să se autodepășească a fost faptul că în această situație a cunoscut oameni care i-au fost modele, aceștia s-au aflat în situații similare:

”Simțeam că este ceva mai mult pentru mine în această viață. Am început să-mi schimb cercul de prieteni, când am văzut că nu sunt singur pe acest drum”

Adrian Puiu este dovada vie că Dumnezeu lucrează prin cel mai simplu și puternic mod și ne îndeamnă să credem în puterea Divină sau să ni-L facem pe Dumnezeu cel mai bun aliat:

„Oricât ai vrea să pui întâmplările din viața ta pe seama coincidențelor, sunt prea complicate și mult prea conectate să le poți numi coincidențe.

Când am luat o decizie fără să mă consult cu Dumnezeu am dat greș, lucrurile s-au schimbat când am început să vorbesc cu EL, atunci s-au întâmplat minuni în viața mea”

Locul de muncă mult visat l-a împins pe Adrian să facă pași mari spre o nouă viață, Dubai fiind destinația unde a găsit resursele necesare pentru a da un refresh vieții.

În prezent, Adrian este coach la John Maxwell Team și vorbește despre viața trăită pe meleaguri străine:

„În Dubai viața mea s-a schimbat radical, acolo am descoperit domeniul dezvoltării personale și mi-am dat seama că Dumnezeu a pus în fiecare dintre noi un potențial infinit”

Odată cu trecerea timpului, când dependențele ocupau doar un capitol din poveste, Adrian a decis să-i ajute și pe ceilalți oameni din România care erau în căutarea fericirii să își găsească drumul în viață, transformând sute de visuri în realitate:

„În 2018 m-am hotărât să ajut oamenii din România să-și schimbe viața, ce-i drept toată lumea mi-a sărit în cap, nu am fost susținut să construiesc acest proiect în România, dar iată că în momentul actual am o comunitate cu peste 11.500 de oameni aici, în țara noastră”

 

Citește și articolul cu Adrian Puiu și Emmylou Seman, în platoul emisiunii Ce bine că ești! – ”După nuntă, opt luni fără soție”

https://www.a7tv.ro/dupa-nunta-opt-luni-fara-sotie/

 

Cu ce se ocupă mai exact Adrian Puiu?

Îi ajută pe oamenii din jurul lui să aibă o viață mai bună, le oferă ingredientele necesare pentru a avea succes în afacerile lor, cu condiția ca aceștia să fie deschiși la schimbare:

„Le ofer oamenilor principii, sfaturi și soluții pe care să le aplice în business-ul lor pentru a atinge succesul. Înainte de toate îi ajut pe oameni să-și depășească frământările, iar mai apoi să-i duc către visul lor”, cu dorința a aduce în mentalitatea românească conceptul că nimic nu este imposibil.

Oamenii își doresc să fie mentorați în momentul în care se simt neputincioși, iar Adrian Puiu le ghidează pașii.

Un prim pas care trebuie aplicat în drumul spre succes este îndepărtarea oamenilor toxici din viața noastră:

„Vampirii de visuri sunt acei oameni care vin mereu la tine și îți spun că nu, nu se poate și fac orice le stă în putință să te descurajeze astfel încât să îți dorești să renunți, iar aceștia sunt peste tot. Sunt parte din familia noastră uneori, din prietenii noștri, îi întâlnim la muncă și pe stradă.

Al doilea pas îl constituie identificarea țintei sau a obiectivului final pe care cineva vrea să-l atingă, iar în funcție de obiectivul general se stabilesc pașii următori ai proiectului”, a menționat coachul.

Pentru viitor Adrian își dorește să contribuie la înființarea unui centru în munți, care are ca scop detoxifierea de substanțe interzise.

Până atunci, transformatorul de visuri, ne sugerează să ne analizăm deciziile și să nu uităm că suntem suma alegerilor pe care le facem zilnic.

Despre cum a depășit fiecare obstacol din viața sa și ce a însemnat să renunțe la vampirii de visuri, care au fost momentele care l-au reunit cu Dumnezeu și care sunt pașii pe care-i recomandă tuturor în redescoperirea sinelui, puteți afla accesând link-ul următor:

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Ministrul Mediului: Interzicerea motoarelor clasice în România ar distruge industria auto

România se află printre țările care s-au opus propunerii de a se interzice vânzarea mașinilor cu motoare clasice noi și cere un răgaz sau...

Câciu: ”Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este una dintre priorităţi”

Ministrul Finanțelor a declarat că toate cele patru jaloane şi ţinte asumate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru primul semestru din...

A sosit primul cod roșu de caniculă din această vară!

Prima lună de vară aproape s-a încheiat însă căldura nu este nici pe departe la final. Deși au mai fost și perioade în care...

De ce să alegi un laptop sh și care sunt cele mai întâlnite mituri despre acest produs

Există persoane care ezită sa facă o achizitie atunci când văd o ofertă la un laptop second hand, chiar dacă este vorba de un...