miercuri, februarie 21, 2024
Acasă Emisiuni La zi Adrian Dobre, analist politic: "Am dovezi ca votul PNL a fost fraudat!”

Adrian Dobre, analist politic: „Am dovezi ca votul PNL a fost fraudat!”

Criza politică este prezentă, în continuare, în ciuda alegerilor precedente în cadrul principalului partid care formează coaliția de guvernare, PNL. Mulți deputați și senatori, alături de alte persoane, sunt nemulțumiți de rezultatul acestor alegeri. În aceste condiții, care este viitorul actualei guvernări?

 

În emisiunea “La Zi” cu Flori Stoian, invitatul Adrian Dobre, analist politic, oferă o opinie personală cu privire la evenimentele desfășurate în ultimele zile.

”Sunt convins ca Florin Cîțu are zilele numărate și s-ar putea sa plece săptămâna viitoare. Va rămâne președinte al PNL, cât va rămâne, pentru ca va dați seama că nu va avea autoritate sa conducă PNL atâta timp cât nu va avea funcția de premier.

S-au furat multe voturi la acest congres și sunt convins ca s-au furat, am și dovezi, dar nu contează, nu sunt eu în drept sa le arat public.

Cred că este nevoie, indiferent de soluțiile care se identifică, de un Guvern care să poată să ia niște decizii.

Dacă domnul Cîțu pică marți și va pica, conform constituției, domnul Iohannis nu îl mai poate propune dar poate tergiversa foarte mult numirea.

Eu sper să nu facă acest lucru și să propună un alt premier. Pe cineva care să fie acceptat de PNL, de USR dacă tot nu vrea PSD la guvernare sau să facă alegeri anticipate. Dar să facă ceva. Pentru că nu putem să stăm în această stare până la primăvară”

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Cum poți recunoaște AVC-ul? Primele semne!

Un accident vascular cerebral (AVC) poate fi o afecțiune gravă și este important să poți recunoaște semnele timpurii pentru a solicita imediat ajutor medical...

Valentine’s Day – o zi a iubirii, nu altă zi a violenței

Măsurând sintagmele populare spuse la nervi sau apăsat, bizare sau ciudate le includem în bagajul nostru verbal și comportamental: ,,Iubirea naște violență”? ,,Eu te-am...