8.5 C
București
luni, 18 octombrie 2021
Acasă Emisiuni La zi Adrian Dobre, analist politic: "Am dovezi ca votul PNL a fost fraudat!”

Adrian Dobre, analist politic: „Am dovezi ca votul PNL a fost fraudat!”

Criza politică este prezentă, în continuare, în ciuda alegerilor precedente în cadrul principalului partid care formează coaliția de guvernare, PNL. Mulți deputați și senatori, alături de alte persoane, sunt nemulțumiți de rezultatul acestor alegeri. În aceste condiții, care este viitorul actualei guvernări?

 

În emisiunea “La Zi” cu Flori Stoian, invitatul Adrian Dobre, analist politic, oferă o opinie personală cu privire la evenimentele desfășurate în ultimele zile.

”Sunt convins ca Florin Cîțu are zilele numărate și s-ar putea sa plece săptămâna viitoare. Va rămâne președinte al PNL, cât va rămâne, pentru ca va dați seama că nu va avea autoritate sa conducă PNL atâta timp cât nu va avea funcția de premier.

S-au furat multe voturi la acest congres și sunt convins ca s-au furat, am și dovezi, dar nu contează, nu sunt eu în drept sa le arat public.

Cred că este nevoie, indiferent de soluțiile care se identifică, de un Guvern care să poată să ia niște decizii.

Dacă domnul Cîțu pică marți și va pica, conform constituției, domnul Iohannis nu îl mai poate propune dar poate tergiversa foarte mult numirea.

Eu sper să nu facă acest lucru și să propună un alt premier. Pe cineva care să fie acceptat de PNL, de USR dacă tot nu vrea PSD la guvernare sau să facă alegeri anticipate. Dar să facă ceva. Pentru că nu putem să stăm în această stare până la primăvară”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

Raed Arafat – declarații de ultimă oră

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat în MAI Raed Arafat, a afirmat, sâmbătă, că „trebuie oprit microfonul” celor care dezinformează şi...

Avertismentul medicilor, în plin val 4

În plin val 4, medicii fac o recomandare suplimentară celor care găsesc potrivit să folosească așa numitele tratamente „preventive” anti-covid. Apelul este clar: oamenii...

De ce nu a avenit PSD cu o propunere de premier?

Contextul crizei actuale a lăsat țara fără un premier în funcție, iar cel care a fost desemnat nu a reușit să reunească fosta coaliție....

17 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE

Ziua internaţională pentru eradicarea sărăciei este marcată în fiecare an în data de 17 octombrie, potrivit Rezoluţiei 47/196 a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor...