8.5 C
București
sâmbătă, 22 ianuarie 2022
Acasă Editoriale Familie ADRIAN DAMINESCU: Mama a leșinat când m-a auzit vorbind pentru prima oară

ADRIAN DAMINESCU: Mama a leșinat când m-a auzit vorbind pentru prima oară

Adrian Daminescu, director artistic și director interimar la Circul Metropolitan, a depănat amintiri din copilărie și a povestit, la A7TV, cum a ajuns artistul de azi deși a început să vorbească abia la 4 ani.

”Până la 4 ani ani eu nu vorbeam. Prima dată când am vorbit i-am spus mamei mele te rog frumos, dă și mie un pahar cu lapte și în momentul ăla mama a scăpat tava pe jos și a leșinat”

Artistul își amintește cu drag și emoție de primul său contact cu scena și prima experiență ca artist pe care a avut-o la doar 4 ani: ”înălțătoare, dar și cu povețe pentru viață.”

”Eu m-am ridicat de lângă prim secretarul orașului, din primul rând, acolo era locul meu și, la un moment dat, a fost o explozie artistică. Prima mea explozie artistică. Până atunci eram mutulică. Iar asta a fost o explozie.

Atât de bine cunoșteam opereta Silvia de Kalman încât m-am dus, pur și simplu, pe arlechin și am început să dirijez.

Și toată orchestra s-a întors cu fața către mine, iar tatăl meu a rupt jumătate de baghetă și restul l-a dat, din mână în mână, până a ajuns la mine.

Am dirijat, am încheiat actul, m-a aplaudat lumea în picioare și a doua zi tatăl meu mi-a spus:

– Adișor, tu nu mai ai voie să intri în teatru, o perioadă, pentru că așa a cerut domnul director. Să nu crezi că în viață nu o să ți se întâmple să fi cuminte, dar să fi pedepsit – ”

Astăzi, Adrian Daminescu se ocupă de Circul Metropolitan căruia îi dedică tot timpul.

Circul este casa perfecțiunii, cea mai mică greșeală poate să fie și ultima din viața ta. Arta circului este arta pericolului.

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

Capitala paralizată! Continuă greva șoferilor STB!

Continuă greva în transportul în comun din Capitală. În această dimineață, ca și ieri, niciun tramvai, troleibuz sau autobuz nu a ieșit pe traseu,...

Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă discută despre situația de la granița dintre Ucraina și Rusia

Președintele Klaus Iohannis se întâlnește astăzi cu premierul Nicolae Ciucă pentru a discuta situația de securitate de pe Flancul Estic. Întâlnirea are loc în...

Robert Negoiță: ”Suntem în haos! Nimeni nu știe ce are de făcut!”

Planurile Urbanistice a cinci sectoare din București au fost suspendate la sfârșitul lunii februarie. După negocieri intense, de la dorința primarului de a suspenda...

Lazăr Forrai: ”Uneori nu mâncam mai mult de un cartof fiert pe zi”

La 83 de ani, Lazăr Forrai, teolog și supraviețuitor al celui de-al doilea Război Mondial, a fost prezent în platoul emisiunii "Știrea cea bună"...