8.5 C
București
luni, 27 iunie 2022
Acasă Emisiuni Alături de tine ”Adoptă o mamă!”, o nouă campanie marca Mirela Retegan. Mamele au nevoie...

”Adoptă o mamă!”, o nouă campanie marca Mirela Retegan. Mamele au nevoie de noi!

Mai ai doar câteva zile în care poți ”adopta o mamă”! Da, ai citit bine: O MAMĂ! Acele femei care au ieșit din relații toxice, abuzive, care au fost desființate în fiecare secundă a vieții lor, au nevoie de tine să le ajuți să se simtă iubite, apreciate, îmbrățișate cu căldură, iubire și atenție.

 

Sursa Google

Mirela Retegan împreuna cu Touched România îți oferă posibilitatea să fii îngerul păzitor al femeilor care au adus viață în această lume, dar au fost răsplătite cu ură, pumni și picioare.

Până pe 8 Martie, îți poți îndrepta atenția către o mămică și, cu câteva zile înainte de ziua femeii, să îi oferi un strop de răsfăț: o geantă, o bluză, un ruj, un parfum, cu alte cuvinte o bucată de rai pentru ea și un vis la care nu îndrăznea să viseze.

Mirela Retegan, inițiatoarea proiectului care se desfășoară de 7 ediții, prezentă în platoul emisiunii ”Alături de tine” cu Alina Ilioi Mureșan, va ajunge și anul acesta la sufletul și nevoile femeilor greu încercate.

 

CÂND O MAMĂ ZÂMBEȘTE, UN COPIL RÂDE!

”Sunt femei pentru care libertatea și dragostea au reprezentant un vis greu de atins, care ani la rând au suferit umilințe greu de imaginat, au devenit victime ale unei societăți care încurajează, încă, traiul cu agresorul.”

 

CUM “ADOPTĂM” O MAMĂ?

Trimite pachetul tău cu surprize la adresa: Intrarea Tudor Ștefan nr 57, sector 1, București, sediul Zurli. Luni-Vineri, între orele 09.00-17.00.

Persoana de contact – Roxana Nicu, telefon +40 (771) 745 327 sau Jeni Iuhasz, telefon +40 (744) 659 738, sau mergi și donează chiar tu, în ParkLake Shopping Center, în perioada 15 februarie – 08 martie, de luni până duminică, între orele 10.00-20.00.

Accesul în mall se face în conformitate cu regulile sanitare în vigoare.

 

Pentru a viziona întreg interviul, accesează linkul de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Sfaturi de îngrijire a grădinii pe timpul verii

Vara este perioada preferată a anului pentru mulți dintre noi, invocând amintiri de zile relaxante la plajă, aspersoare pe peluze uscate și momente de...

Dormitul pe pernă sau fără pernă? Cum este mai bine pentru sănătatea ta?

Un somn calitativ ne influențează fiecare aspect al vieții. Prin urmare, este foarte important să înțelegem ce efecte benefice are somnul asupra stării de...

3 sfaturi utile pentru prevenirea urgențelor stomatologice

Sănătatea orală trebuie să reprezinte o prioritate pentru persoanele de toate vârstele, însă mulți amână controlul stomatologic de rutină și intervențiile minore din diverse...

Președintele ANAF a vorbit despre evaziunea fiscală și controlul masiv ce urmează

Inspectorii ANAF vor verifica în principal veniturile a 561.000 de mii de români, respectiv cheltuielile acestora și achizițiile de mașini, apartamente, ori case.   Lucian Heiuș,...