8.5 C
București
miercuri, 29 iunie 2022
Acasă Emisiuni Știrea cea bună Acad. Prof. Dr. Leon Dănăilă: ”Medicul de gardă a zis că e...

Acad. Prof. Dr. Leon Dănăilă: ”Medicul de gardă a zis că e moartă, dar am hotărât să o operez”

Academicianul Profesor Doctor Leon Dănăilă, autor a 54 de cărți, inventator de 18 ori și brevetat de 10 ori pentru inovațiile pe care le-a adus medicinei, geniu al secolului XXI, este mai presus de orice OM: blând cu inima buna și voce caldă, iubește fiecare persoană care îi trece pragul cabinetului și reușește să schimbe zeci de vieți în fiecare zi, aducând speranța în sufletul pacienților obosiți.

Medicul-minune, născut la Darabani, a fost prezent în platoul A7TV unde a povestit, cu emoție, despre un moment din cariera lui în care a reușit să vindece o femeie care a fost considerată moartă de colegii lui doctori:

”Medicul de gardă mi-a spus: ”Aaaa! Bolnava asta are o tumoarea la creierul mic, dar e moartă, nu, numai avem ce să îi facem.” Medicul de gardă a zis că este aproape moartă pentru că numai mișca, nu, nimic, nu răspundea la stimuli verbali. Eu m-am dus la ea, am examinat-o puțin, am văzut că totuși mai respira din când în când.

Zic: ”Domne, o ducem o sala de operații și o operăm”. Am operat-o imediat și după vreo câteva zile bolnava și-a revenit, a început să vorbească, în sfârșit a început să și meargă, așa ajutată.”, a declarat profesorul în cadrul emisiunii ȘTIREA CEA BUNĂ cu Cornel Dărvășan.

Prof.Dr. Leon Dănăilă a ajuns la performanțe uimitoare notificate de comunitatea internațională a medicilor neurochirurgi, deși a studiat și s-a luptat într-un sistem sanitar care i-a pus mereu piedici.

După ”trezirea din morți” a femeii despre care a povestit în emisiunea ”Știrea cea bună”, a primit de la fiica acesteia un suport financiar pe care l-a folosit pentru a cumpăra instrumente medicale cu care să continue să facă minuni pentru oameni.

”Fiica dânsei era salariată la ministerul de finanțe și chiar m-a ajutat foarte mult fiindcă a dat o sumă de bani la ministerul sănătății, pentru mine și mi-am putut lua o serie de instrumente chirurgicale și un microscop operator.

M-a ajutat foarte mult pentru că într-o operație folosești până la 300 de instrumente. În străinătate, la 4 ani de zile se aruncă și se schimbă aceste instrumente. La noi… de 20 de ani le am pe același.”

Dacă esti interesat de o consultație la Academician Profesor Doctor Leon Dănăilă, află că acesta te poate vedea GRATUIT, FĂRĂ BILET DE TRIMITERE, La Institutul de Neurologie și Boli Neurovasculare, în curtea spitalului Obregia, la L, J, V, între 7 și 9.

1 COMENTARIU

  1. Spun , buna seara desi este ora 3 dimineata ! Am o mare problema cu picioarele , avand SINDROMUL PICIOAR Cu speranta ca ma veti asculta si ajuta , va multumesc anticipat ! ELOR NELINISTITE, o boala care i-mi da mari probleme noaptea si nu ma lasa sa dorm . Am aceasta boala de douzeci si cinci de ani care a fost descoperita in Italia culmea de un dr din Romania . Am armat tratament cu MIRAPEXIN cat am trait acolo , acum ca iau OPRIMEEA ori boala sa agravat am nopti foarte dese ca nu pot dormi pana dimineata din aceasta cauza , de starile de diconfort si celalalte , am apelat la ajutorul d-voastra deoarece nu mai stiu unde si ce sa fac , va rog sa m a ajutati daca e posibil ca nu mai rezist !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Marcel Ciolacu: ”Plafonarea rămâne singura soluție”

Franța și America se numără printre țările care au plafonat prețul masiv la carburanți, măsură văzută de anumiți politicieni români ca fiin comunistă. Acest...

Președintele României, mesaj cu ocazia Zilei Drapelului Național

Ziua Drapelului Național este ziua de 26 iunie, care a fost proclamată astfel prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998. Conform legii, această...

Reacția MAE la amenințările lui Medvedev

Ministerul Afacerilor Externe a precizat că „declaraţiile lui Dmitri Medvedev, subsecvente deciziei istorice a Consiliului European din 23-24 iunie privind acordarea statutului de stat...

Sfaturi de îngrijire a grădinii pe timpul verii

Vara este perioada preferată a anului pentru mulți dintre noi, invocând amintiri de zile relaxante la plajă, aspersoare pe peluze uscate și momente de...