luni, iulie 15, 2024
Acasă Emisiuni Știrea cea bună Acad. Prof. Dr. Leon Dănăilă: ”Medicul de gardă a zis că e...

Acad. Prof. Dr. Leon Dănăilă: ”Medicul de gardă a zis că e moartă, dar am hotărât să o operez”

Academicianul Profesor Doctor Leon Dănăilă, autor a 54 de cărți, inventator de 18 ori și brevetat de 10 ori pentru inovațiile pe care le-a adus medicinei, geniu al secolului XXI, este mai presus de orice OM: blând cu inima buna și voce caldă, iubește fiecare persoană care îi trece pragul cabinetului și reușește să schimbe zeci de vieți în fiecare zi, aducând speranța în sufletul pacienților obosiți.

Medicul-minune, născut la Darabani, a fost prezent în platoul A7TV unde a povestit, cu emoție, despre un moment din cariera lui în care a reușit să vindece o femeie care a fost considerată moartă de colegii lui doctori:

”Medicul de gardă mi-a spus: ”Aaaa! Bolnava asta are o tumoarea la creierul mic, dar e moartă, nu, numai avem ce să îi facem.” Medicul de gardă a zis că este aproape moartă pentru că numai mișca, nu, nimic, nu răspundea la stimuli verbali. Eu m-am dus la ea, am examinat-o puțin, am văzut că totuși mai respira din când în când.

Zic: ”Domne, o ducem o sala de operații și o operăm”. Am operat-o imediat și după vreo câteva zile bolnava și-a revenit, a început să vorbească, în sfârșit a început să și meargă, așa ajutată.”, a declarat profesorul în cadrul emisiunii ȘTIREA CEA BUNĂ cu Cornel Dărvășan.

Prof.Dr. Leon Dănăilă a ajuns la performanțe uimitoare notificate de comunitatea internațională a medicilor neurochirurgi, deși a studiat și s-a luptat într-un sistem sanitar care i-a pus mereu piedici.

După ”trezirea din morți” a femeii despre care a povestit în emisiunea ”Știrea cea bună”, a primit de la fiica acesteia un suport financiar pe care l-a folosit pentru a cumpăra instrumente medicale cu care să continue să facă minuni pentru oameni.

”Fiica dânsei era salariată la ministerul de finanțe și chiar m-a ajutat foarte mult fiindcă a dat o sumă de bani la ministerul sănătății, pentru mine și mi-am putut lua o serie de instrumente chirurgicale și un microscop operator.

M-a ajutat foarte mult pentru că într-o operație folosești până la 300 de instrumente. În străinătate, la 4 ani de zile se aruncă și se schimbă aceste instrumente. La noi… de 20 de ani le am pe același.”

Dacă esti interesat de o consultație la Academician Profesor Doctor Leon Dănăilă, află că acesta te poate vedea GRATUIT, FĂRĂ BILET DE TRIMITERE, La Institutul de Neurologie și Boli Neurovasculare, în curtea spitalului Obregia, la L, J, V, între 7 și 9.

1 COMENTARIU

  1. Spun , buna seara desi este ora 3 dimineata ! Am o mare problema cu picioarele , avand SINDROMUL PICIOAR Cu speranta ca ma veti asculta si ajuta , va multumesc anticipat ! ELOR NELINISTITE, o boala care i-mi da mari probleme noaptea si nu ma lasa sa dorm . Am aceasta boala de douzeci si cinci de ani care a fost descoperita in Italia culmea de un dr din Romania . Am armat tratament cu MIRAPEXIN cat am trait acolo , acum ca iau OPRIMEEA ori boala sa agravat am nopti foarte dese ca nu pot dormi pana dimineata din aceasta cauza , de starile de diconfort si celalalte , am apelat la ajutorul d-voastra deoarece nu mai stiu unde si ce sa fac , va rog sa m a ajutati daca e posibil ca nu mai rezist !

Comments are closed.

ULTIMELE ARTICOLE

Medicii neonatologi și importanța lor crucială în viața noastră

Medicii neonatologi joacă un rol esențial în îngrijirea celor mai vulnerabili pacienți: nou-născuții, în special cei prematuri sau cu probleme medicale complexe. Expertiza lor...

Cele mai importante versete din Biblie pe care să le memorezi

Selectarea celor mai importante versete din Biblie este subiectivă și poate varia în funcție de interpretare și context. Însă, iată câteva dintre versetele considerate...

Istoria reformei protestante

Reforma Protestantă, inițiată în secolul al XVI-lea, a fost un moment crucial în istoria creștinismului, marcând o schimbare profundă în peisajul religios, social și...

Ziua Malala: sărbătorirea curajului și educației pentru toți

Ziua Malala este sărbătorită anual pe 12 iulie. Pentru a onora curajul și determinarea Malalei Yousafzai în lupta pentru dreptul la educație. Această zi...