8.5 C
București
marți, 13 aprilie 2021
Acasă Editoriale Actualitate A7TV pe rețelele de cablu din România

A7TV pe rețelele de cablu din România

După mai bine de un an de televiziune online, cu emisiuni înregistrate, dar și live, A7TV face un pas spre viitor și intră pe rețelele de cablu din România.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a acordat marți, 9 octombrie 2018, licența de distribuție pe rețelele de cablu pentru postul de televiziune A7TV.

A7TV este un proiect născut din respect pentru oameni și pentru valorile civilizației creștine, o televiziune ce își propune să aducă în casele românilor programe decente, de calitate, capabile să se ridice la nivelul așteptărilor unui public matur.

A7TV se adresează românilor de pretutindeni și vorbitorilor de limba română, prin intermediul internetului și a televiziunii, cele mai populare mijloace de comunicare în masă.

A7TV produce și difuzează emisiuni generaliste, cu accente cultural-educative, cu un conținut relevant și modern. Publicul căruia i se adresează este cel cu vârsta cuprinsă între 18 și 70 de ani.

Din grila de emisiuni amintim:

  • Business la Superlativ, emisiune dedicată antreprenorilor, dar și celor care sunt interesați de antreprenoriat.
  • Stirea cea Bună, night show a cărui gazdă are în fiecare ediție doi invitați, persoane publice îndrăgite de publicul larg, din diverse domenii.
  • Sub Lupă, talk show interactiv care abordează, în fiecare zi, subiecte de maximă actualitate din perspectivă socială, educațională și culturală.
  • Adolescenții, infotainment dedicat problematicii complexe, proprie universului adolescenților.
  • E cu cântec, program muzical ce prezintă, în fiecare ediție, tineri interpreți de muzică și instrumentiști care își dezvăluie povestea pasiunii lor și vin să-și expună talentul muzical.
  • Filme documentare și filme artistice.
ULTIMELE ARTICOLE

A trăit 40 de zile doar cu apă!

Invitatul Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE, Vasile Nemeș propune o inovație în domeniul detoxifierii și al slăbitului: postul cu apă....

Când va începe anul școlar 2021-2022?

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a comunicat duminică, 11 aprilie, într-o postare pe Facebook, că anul școlar 2021 – 2022 va începe pe 13 septembrie....

Director general al OMS: „Pandemia este departe de a se încheia”

Confuzia, automulţumirea şi inconsecvența în combaterea COVID-19 fac ca pandemia să fie departe de a se încheia, deși ea ar putea fi pusă sub...

13 APRILIE ÎN ISTORIE

Pe 13 aprilie 1930 se năștea Sergiu Nicolaescu, regizor, scenarist, actor și, după 1989, politician român. Este de departe cel mai prolific și mai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?