A7TV – Partener Media la EBC Speed Networking and Wine Event – A7TV – Trăiește viitorul!

Ultimele articole:

Urmareste-ne:

A7TV – Partener Media la EBC Speed Networking and Wine Event

1 nov. 2019
-->

Pe 15 noiembrie 2019, de la ora 18.30, are loc EBC Speed Networking and Wine Event, eveniment organizat de ELITE Business Women.
La acest eveniment, A7TV va fi prezentă în calitate de partener media.
A7TV este o televiziune generalistă ce trece într-o nouă etapă a existenței sale și intră pe rețelele de cablu din România, după mai bine de doi ani și jumătate de televiziune online.

”Elite Business Club este un eveniment care aduce împreună oameni pasionați de antreprenoriat, dornici să împărtășească din experiențele lor de business. La Elite Business Club îți poți promova și crește afacerea cunoscând potențiali parteneri sau clienți și poți învăța direct de la specialiștii de business, invitați în calitate de speakeri. În plus, vei vea ocazia de a-ti prezenta afacerea in fata tututor participantilor.

La ediția aceasta a evenimentului sunt invitați partenerii de business și scopul este de a alătura energia feminina + masculină din mediul afacerilor românești. Vom degusta vinuri alături de un somelier al unei podgorii de renume din România și ne vom delecta cu informații din domeniul antreprenoriatului de la speakeri de excepție anunțați în curând.
Investitie:
80 ron membri
150 ron invitați
Sau 100 ron membri / 200 ron invitati, cash la eveniment.

Înscrierile se realizează pe: https://ebw.business/elite-business-club-bucuresti/”

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *