8.5 C
București
luni, 18 octombrie 2021
Acasă Emisiuni Prin tribunale ca prin viață A7TV aniversează primul an al emisiunii "Prin tribunale ca prin viață"

A7TV aniversează primul an al emisiunii „Prin tribunale ca prin viață”

Zi de sărbătoare în familia A7TV! Pe 7 septembrie 2021 se împlinește un an de când Mihaela Olaru, cu emisiunea „Prin tribunale ca prin viață”, ajunge în fiecare săptămână în casa ta! Difuzarea pe A7TV are loc în fiecare duminică seara, de la ora 21:00. Emisiunea abordează teme precum violența domestică, violența sexuală, divorțul, executarea silită, procedura adopției, malpraxisul, hărțuirea la locul de muncă, dreptul la onoare, demnitate, reputație și multe alte teme juridice.

 

Fiecare ediție aduce în platou invitați atât din lumea juridică, politică, celebrități, cât și personalități publice din sfera medicală sau culturală.

Emisiunea are un ton serios, însă optimist, iar sfaturile și informațiile primite se adresează tuturor categoriilor de interes. Faptul că o emisiune cu specific juridic este realizată de un avocat cu expertiză în domeniu, crește atât calitatea cât și credibilitatea conținutului.

Cu ocazia împlinirii primul an în față telespectatorilor A7TV, Mihaela Olaru a declarat:

„Astăzi, se împlinește #1an, de la prima ediție a emisiunii #Printribunalecaprinviață. Un an frumos, un an plin de entuziasm și atașament față de viața din televiziune, de invitații mei și mai ales, față de telespectatorii emisiunii „Prin tribunale ca prin viață”.

Sunt fericită că #emisiuneajuridică a prins viață în scurt timp și s-a dovedit a fi o emisiunea de interes pentru oameni.

Vă mulțumesc tuturor celor care sunteți aproape de emisiunea „Prin tribunale ca prin viață” și sunteți interesați de educația juridică a cetățeanului!”

Mihaela Olaru este avocat în Baroul București încă din 15 februarie 2001, iar pe 15 februarie 2021 a împlinit 20 de ani de avocatură.

A fost și este preocupată de importanța cunoștințelor juridice și s-a dedicat întru totul acestei misuni de informare, încă din 2012, când a înfiinţat asociaţia ”Viaţa fără Violenţă” și a iniţiat proiectul „Viaţa fără Violenţă privind prevenirea și combaterea violenţei în şcoli”.

Prezentatoarea a derulat și campanii de conștientizare și prevenire a violenței în școli și licee din București și din alte județe ale țării, împreună cu o echipă de profesioniști ai dreptului (avocați, judecători, procurori, polițiști, psihologi și criminologi) și militează pentru introducerea educației juridice în școli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

Raed Arafat – declarații de ultimă oră

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat în MAI Raed Arafat, a afirmat, sâmbătă, că „trebuie oprit microfonul” celor care dezinformează şi...

Avertismentul medicilor, în plin val 4

În plin val 4, medicii fac o recomandare suplimentară celor care găsesc potrivit să folosească așa numitele tratamente „preventive” anti-covid. Apelul este clar: oamenii...

De ce nu a avenit PSD cu o propunere de premier?

Contextul crizei actuale a lăsat țara fără un premier în funcție, iar cel care a fost desemnat nu a reușit să reunească fosta coaliție....

17 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE

Ziua internaţională pentru eradicarea sărăciei este marcată în fiecare an în data de 17 octombrie, potrivit Rezoluţiei 47/196 a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor...