8.5 C
București
miercuri, 12 mai 2021
Acasă Emisiuni Alături de tine A trăit 40 de zile doar cu apă!

A trăit 40 de zile doar cu apă!

Invitatul Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE, Vasile Nemeș propune o inovație în domeniul detoxifierii și al slăbitului: postul cu apă. Metoda inedită l-a scăpat pe invitat de 40 de kilograme. Așa că, dacă și tu vrei să îți recapeți încrederea în tine și să te dezvolți spiritual în timp ce slăbești, postul cu apă ar putea fi soluția ideală.

 

”Nu este chin, nu este înfometare, este bucurie, este un act benevol de a oferi o pauză organismului! Primele 25-30 de zile a fost ușor, apoi cu experiența deja acumulată și cu ajutorul sfaturilor primite, am reușit!” a afirmat Vasile Nemeș, coach și îndrumător în arta postului cu apă.

 

Sursa Facebook

Cum funcționează?

Postul cu apă are la bază un procedeu metabolic numit AUTOFAGIE – Autofagia (cuvânt care provine din greacă auto – singură, fagein – a mânca) este un proces prin care celula eukariotică își poate recicla o parte a conținutului ei. Practic, componentele celulare se degradează și se reciclează singure.

Descoperirea genelor pentru autofagie îi aparține profesorului Yoshinori Ohsumi care a câștigat Premiul Nobel pentru Medicină în 2016.

Legătura dintre postul cu apă și autofagie este dată de faptul că, în momentul în care apa este principala sursă externă de hrănire a organismului, acesta este forțat să consume ceea ce deja deține în interior. Mai întâi se distrug toxinele, iar mai apoi se consumă lipidele și implicit kilogramele în plus.

 

Sursa Facebook

Dacă și tu vrei să intri în acest program și să ajungi să slăbești până la 1 kg și jumătate pe zi, este simplu!

Trebuie să îți stabilești un scop precis, să consulți un medic dacă vrei să îți provoci corpul la o cură îndelungată și să observi cum hipertensiunea arterială scade, cum colesterolul și trigliceridele revin la normal și cum grăsimea se topește.

Mai mult decât atât, postul cu apă îți va oferi și o liniște emoțională și o spiritualitate crescută.

!POSTUL CU APĂ NU ESTE RECOMANDAT PERSOANELOR CARE LUCREAZĂ LA ÎNĂLȚIME, ÎN SUBTERAN SAU ÎN FRIG!

Sfatul omului care a reușit să ardă 40 de kg cu ajutorul postului cu apă este: ”mai mult decât orice, aveți RĂBDARE cu voi înșivă!

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

MIHAI TRĂISTARIU, surpriză inedită în platoul Fresh Acces

Mihai Trăistariu, cântărețul care deține un număr record de participări la Eurovision, și-a dezvoltat o pasiune din a descoperi talente în materie de muzică.   Artistul...

Adevărul despre vaccinurile anti-Covid-19

Medicul infecționist Laurențiu Stratan, prezent la FRESH ACCES, a dezvăluit cum funcționează fiecare vaccin și care pot fi efectele adverse.   ”La Astra Zeneca -tehnologia este...

TEODOR MELEȘCANU: România plătește și acum la UE o contribuție anuală care sare de un miliard de Euro

Teodor Meleșcanu, fost ministru de externe, a vorbit, la A7TV, cu ocazia Zilei Europei, despre dezavantajele pe care le-a adus cu sine aderarea României...

MIHAI GĂINUȘĂ, de la telefonist la om de radio și televiziune

Mihai Alexandru Găinușă, numit de prieteni și Mișu Găinușă, a fost invitatul Natașei Culea în platoul emisiunii BookMedia.   Mereu o prezență tonică și ironică, Mihai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?