miercuri, iulie 24, 2024
Acasă Editoriale Actualitate A fost ridicată carantina la un spital din București

A fost ridicată carantina la un spital din București

A fost ridicată carantina la Spitalul ”Dimitrie Gerota” din București.

Personalul medical şi cel tehnic au intrat în unitatea sanitară pentru a efectua activităţi necesare, precum nebulizarea tuturor spaţiilor, a informat, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică, care a precizat că în acest moment nu se pot primi pacienţi şi nu se pot efectua consultaţii de specialitate.

„La nivelul Spitalului Gerota, aparţinând Ministerului Afacerilor Interne, au fost efectuate activităţi de dezinfecţie şi igienizare, iar în acest moment carantina a fost ridicată.

Personalul medical şi tehnic a intrat în spital pentru a efectua alte activităţi necesare precum nebulizarea tuturor spaţiilor.

Activităţile se desfăşoară în condiţii de protecţie pentru tot personalul.

În acest moment, spitalul nu poate primi pacienţi şi în această unitate medicală nu se pot efectua consultaţii de specialitate.

Aceste proceduri medicale vor putea fi efectuate, în cel mai scurt timp, după finalizarea tuturor activităţilor de dezinfecţie”, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică.

Vă reamintim faptul că spitalul ”Dimitrie Gerota” a fost închis în data de 9 martie, când a fost depistat pozitiv cu coronavirus un fost ofițer MAI, care nu a spus, inițial, că a călătorit în străinătate.

ULTIMELE ARTICOLE

Pacea – un obiectiv tot mai greu de atins

Într-o lume marcată de conflicte, inegalități și tensiuni crescânde, pacea pare un obiectiv tot mai greu de atins. Cu toate acestea, figura emblematică a...

Copilăria nu este o competiție

Copilăria nu este o competiție. Parenting-ul poate fi perceput ca un sport competitiv. Când părinții copiilor mici se întâlnesc, există adesea cineva care profită...

17 iulie – Ziua Internațională a Justiției

Ziua Internațională a Justiției, celebrată pe 17 iulie, este o ocazie importantă pentru a recunoaște și promova principiile de justiție, echitate și drepturile omului...

”Mama m-a băgat în comă”

”Mama m-a băgat în comă”. De la doar 5 ani a fost bătută cu brutalitate de mama ei și transportată la spital cu elicopterul...