8.5 C
București
vineri, 29 mai 2020
Acasă Editoriale Actualitate A fost ridicată carantina la un spital din București

A fost ridicată carantina la un spital din București

A fost ridicată carantina la Spitalul ”Dimitrie Gerota” din București.

Personalul medical şi cel tehnic au intrat în unitatea sanitară pentru a efectua activităţi necesare, precum nebulizarea tuturor spaţiilor, a informat, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică, care a precizat că în acest moment nu se pot primi pacienţi şi nu se pot efectua consultaţii de specialitate.

„La nivelul Spitalului Gerota, aparţinând Ministerului Afacerilor Interne, au fost efectuate activităţi de dezinfecţie şi igienizare, iar în acest moment carantina a fost ridicată.

Personalul medical şi tehnic a intrat în spital pentru a efectua alte activităţi necesare precum nebulizarea tuturor spaţiilor.

Activităţile se desfăşoară în condiţii de protecţie pentru tot personalul.

În acest moment, spitalul nu poate primi pacienţi şi în această unitate medicală nu se pot efectua consultaţii de specialitate.

Aceste proceduri medicale vor putea fi efectuate, în cel mai scurt timp, după finalizarea tuturor activităţilor de dezinfecţie”, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică.

Vă reamintim faptul că spitalul ”Dimitrie Gerota” a fost închis în data de 9 martie, când a fost depistat pozitiv cu coronavirus un fost ofițer MAI, care nu a spus, inițial, că a călătorit în străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Spitale goale, pacienți nevoiți să apeleze doar la medicul de familie sau spitale non-covid.

Managerii spitalelor suport cer redeschiderea acestora pentru toți bolnavii, dată fiind scăderea numărului de pacienți cu COVID-19. Există unități sanitare care sunt aproape goale, iar...

REȚETA A LA FABIEN “CHOUQUETTES”

Un desert tradițional franțuzesc ușor de preparat care nu necesită nici multe ingrediente și nici mult timp de preparare! Îl putem servi în diferite...

Decizie șocantă! Ce se va întâmpla cu studenții chinezi din SUA?

Administraţia Trump consideră că studenţi chinezi care studiază în Statele Unite au legături cu armata chineză și, în consecință, Washingtonul se pregăteşte să le...

Mai avem nevoie de declarație după 1 iunie?

Joi, 28 mai, Klaus Iohannis a anunțat, după o ședință la Palatul Cotroceni cu premierul Ludovic Orban și cu mai mulți miniștri ai cabinetului,...

COMENTARII RECENTE