A avut de ales între copil și mamă

1
589

A avut de ales între copil și mamă. Au trecut prin 2 tragedii, si o minune. Al doilea copil la 2 ore după naștere a murit, nașterea a fost foarte grea, mamei nu i-au spus nimic timp de 24 de ore, ea tot cerea sa i-l aducă să îl alăpteze. Și a fost greu sa primească această veste. Dar a mers acasă la băiețelul de 1 an, după 2 ani a avut o fetiță.

Accidentul cu mașina

Când aceasta avea 1 an si 8 luni, au plecat de Crăciun la sora ei în Germania. Dar aproape de Viena au fost implicați într-un accident grav de mașină. Fetiței i-au fost ieșite picioarele din șolduri, rupte în mai multe locuri, iar băiețelul de 5 ani avea cioburi în plămâni, și multe alte răni. A fost operat, dar a făcut infecție, a intrat în comă și după 2 luni a murit.

Experiența țării străine

A fost teribil să fie într-o țară străină, unde nu cunoșteau limba, și să treacă prin această încercare grea. O familie din Austria i-a ajutat foarte mult, ca niște părinți și Dumnezeu i-a ajutat să fie puternici.

În urma accidentului Elvirei, fiind rănită în zona abdomenului, i s-a spus că nu va mai putea avea copii, iar fetița plângea după frățiorul ei și se ruga mereu să îi dea Dumnezeu înapoi frățiorul.

Nașterea celui de-al doilea copil

Printr-o minune după câțiva ani a rămas însărcinată, a fost o sarcină grea, copilul s-a născut prematur cu o gaură în plămâni. Nu avea șanse de supraviețuire. Printr-o minune inexplicabilă, nici doctorilor până în ziua de azi, copilul a reușit să respire singur și să trăiască în urma rugăciunilor. Apoi a mai venit un copilaș, astfel au 3 copii.

Prin aceste suferințe greu de dus au simțit mereu brațul lui Dumnezeu și susținerea Lui, altfel și-ar fi pierdut mințile.

A avut de ales între copil și mamă

În emisiunea ”Ce bine că ești” cu realizatoarea Ramona Dărvășan, Tiberiu povestește cum i s-a pus în față decizia dificilă:

”Medicul a venit și mi-a sus dinainte că este o problemă foarte mare și m-a pus să aleg între soție și copil. Și am zis amândoi. Medicul a zis că este imposibil, nu se poate. Într-un final însă a reușit cezariana, copilul l-a dus la incubator. Ne-au zis că este o problemă foarte mare cu el. Nu era în regulă.”

Aici poți urmări întreaga lor poveste:

1 COMENTARIU

Comments are closed.