vineri, decembrie 8, 2023
Acasă Editoriale Familie 8 cărți de vânzare online care merită citite

8 cărți de vânzare online care merită citite

Minunile cărților sunt nesfârșite. De la eliminarea stresului până la sporirea creativității și inteligenței, cele mai mari cărți nu se numesc degeaba, clasice.

 

Scrise de cele mai strălucite minți literare, aceste cărți au o temă universală, personaje interesante, experiențe, perspective și emoții care sunt relevante chiar și astăzi. Unele dintre cele mai bune și mai interesante cărți de citit au inspirat ficțiunea modernă în multe feluri.

 

Dacă îți place să citești, iată o listă de lectură perfectă pentru tine, care conține cărți pe care toată lumea ar trebui să le citească.

 

cărți de vânzare online pe care toată lumea ar trebui să le citească

 

1.1984 de George Orwell

1984 este lumea distopică și totalitară a lui George Orwell în care frica, controlul și minciunile pun stăpânire pe viața oamenilor. Vei intra în viața lui Winston Smith care se luptă cu natura sa într-o lume în care liberul arbitru, individualitatea și dragostea nu sunt permise.

2. Stăpânul Inelelor de J. R. R. Tolkien

Epopeea fantastică a lui Tolkien este una dintre cărțile de top care trebuie neapărat citite. Amplasat în Pământul de Mijloc – o lume plină de hobbiți, spiriduși, orci și vrăjitori – Stăpânul Inelelor te va duce într-o aventură de necrezut.

3. Harry Potter de J. K. Rowling

Acest bestseller global a luat lumea cu asalt. Deci, dacă nu ai citit cartea încă, acum e momentul. Alătură-te lui Harry Potter și colegilor săi de școală, deoarece această lectură obligatorie te va transporta adânc într-o lume a magiei și a întâmplărilor bizare.

4. Jane Eye de Charlotte Bronte

Jane Eyre este adesea considerată una dintre cele mai citite cărți din toate timpurile. Urmărește emoțiile și experiențele unei femei puternice, neîntrerupte, care a continuat să crească moral și spiritual în ciuda unei copilării tulburi și a unei societăți victoriene sexiste și reprimate.

5. Frankenstein de Mary Shelley

Mary Shelley spune povestea lui Victor Frankenstein, un tânăr om de știință care creează un monstru pe care îl aduce la viață. Acest roman captivant evocă întrebări despre ce ne face pe noi umani și ce înseamnă cu adevărat dragostea și bunătatea.

6. Pride and Prejudice de Jane Austen

Este un adevăr universal recunoscut că, atunci când cei mai mulți oameni se gândesc la Jane Austen, se gândesc la această poveste fermecătoare și plină de umor despre dragoste, familii și sarcina dificilă de a găsi un soț frumos cu o avere bună.

7. Crime and Punishment de Fyodor Dostoyevsky

Acest roman este o descriere magistrală și complet captivantă a unui bărbat care experimentează o dezvăluire mentală profundă. Nicio sumă de negocieri etice din partea lui Raskolnikov nu-l poate elibera de vina parazită din sufletul său.

8. The Call of the Wild de Jack London

Jack London și-a folosit experiențele pentru a scrie despre un câine pe nume Buck care devine un lider al sălbăticiei. Cu teme care explorează natura și lupta pentru existență în peisajul înghețat din Alaska.

 

Unde găsești cărți de vânzare online

Printrecarti.ro este un anticariat ce conține o mulțime de cărți de vânzare online. Este un anticariat ce are peste 70.000 de cărți noi și vechi, un anticariat care are mereu oferte și prețuri accesibile pentru oricine. Iar la comenzi de peste 199 lei transportul este gratuit.

 

Printre Carti oferă cărți de vânzare din toate domeniile, nu este un anticariat nișat pe un singur domeniu. Vei găsi de la cărți de beletristică la cărți de critică literară, istorie și multe altele, inclusiv volume rare.

 

Oriunde te afli este mult mai simplu și mai rapid să te bucuri de cărți. Comenzile sunt livrate în toată țara, fie prin poștă, fie prin curier rapid. Iar dacă locuiești în București te poți deplasa tu la sediul anticariatului pentru a ridica comanda.

ULTIMELE ARTICOLE

Evitarea conflictelor între părinți și copii

Evitarea conflictelor între părinți și copii. Relația de comunicare între părinte și copil nu este ferită de apariția și escadarea conflictelor. Poate părea exagerat,...

Ce spune Nicolae Ciucă despre relația cu președintele Klaus Iohannis?

Președintele Senatului, Nicoale Ciucă, a făcut declarații de zile mari, în exclusivitate, la A7TV. Liderul Partidului Național Liberal este convins că formațiunea pe care...

Vrei să vezi zăpadă? Trei destinații turistice în care poți merge!

Vrei să vezi zăpadă? Trei destinații turistice în care poți merge! Deși în România a apărut deja zăpada, unii se gândesc la iernile trecute, când...

Cât de greu este să crezi?

O Explorare a Credinței în Era Modernă Umanitatea în continuă evoluție, în care tehnologia avansată și progresele științifice deschid noi orizonturi, caută totuși răspuns la...