vineri, decembrie 8, 2023
Acasă Editoriale Familie 5 motive pentru a dărui un inel de logodnă cu piatră prețioasă...

5 motive pentru a dărui un inel de logodnă cu piatră prețioasă colorată

Ești în căutarea inelului de logodnă perfect pentru jumătatea ta? Atunci probabil te-a copleșit varietatea de modele existente în magazinele de specialitate. Nu trebuie să îți faci griji, deoarece în momentul în care vei vedea inelul perfect, îl vei alege fără să mai stai pe gânduri.

 

În cazul în care nu îți găsești inspirația, în continuare vrem să îți prezentăm câteva motive pentru care să alegi inele de logodna cu pietre prețioase colorate, de la Chic Bijoux.

 

Respecți preferințele persoanei iubite

 

Oricât de frumoase ar fi inelele de logodnă cu diamant, unele persoane preferă alte pietre prețioase.

Având în vedere că inelul de logodnă este o bijuterie ce poate fi purtată și toată viața, alături de verighetă, este bine să respecți preferințele persoanei iubite.

Dacă nu știi sigur ce piatră prețioasă preferă, în cazul în care îi plac mai multe, poți încerca să afli acest lucru prin diverse metode, fără a strica surpriza.

 

Dăruiești un inel mai puțin obișnuit

 

Dacă îți place să fii diferit în orice faci și dacă și persoana iubită este atrasă de lucruri originale, atunci cu siguranță i se va potrivi un inel de logodnă mai puțin obișnuit.

În ultimii ani, tot mai multe persoane aleg inele deosebite, care ies în evidență. De obicei, când te gândești la inel de logodnă, îți vine în minte imaginea unei bijuterii cu diamant.

Dacă îți place să fii mereu diferit, alege cu inima și nu te gândi la tradiție.

 

Respecți semnificația pietrei

 

Fiecare piatră prețioasă are o semnificație aparte, așa că trebuie să ții cont și de acest aspect când alegi inelul de logodnă.

Spre exemplu, diamantul este considerat simbolul iubirii indestructibile, safirul culoarea regalității, rubinul culoarea pasiunii, ametistul semnifică înțelepciunea și smaraldul se spune că este simbolul iubirii împlinite.

În funcție de ceea ce crezi că simbolizează relația ta de iubire, poți alege inelul de logodnă și îți garantăm că va fi purtat cu drag.

Astfel, inelul nu va fi o simplă bijuterie sau doar o promisiune de iubire, ci va avea și o altă semnificație.

 

Frumusețe ieșită din comun

 

Fiecare piatră prețioasă este de o frumusețe ieșită din comun, însă noi îți recomandăm să cauți acele pietre care atrag toate privirile.

Caută inele cu pietre într-o nuanță deosebită. Spre exemplu, smaraldele verde crud sunt mult mai apreciate și valoroase decât smaraldele într-o nuanță de verde obișnuit.

 

Poate fi un talisman norocos

 

Nu în ultimul rând, trebuie să discutăm și despre latura spirituală a pietrelor prețioase. Se spune că fiecare astfel de piatră are o anumită energie și poate fi folosită drept talisman norocos.

Spre exemplu, ametistul este adesea asociat cu protecția față de energiile negative. Dacă persoana iubită crede în talismane norocoase și în energiile pietrelor, îi poți dărui un inel de logodnă cu piatra pe care o consideră potrivită.

 

Sperăm că te-am convins să alegi un inel de logodnă cu o piatră prețioasă colorată și nu uita că la Chic Bijoux găsești cele mai frumoase astfel de bijuterii.

ULTIMELE ARTICOLE

Evitarea conflictelor între părinți și copii

Evitarea conflictelor între părinți și copii. Relația de comunicare între părinte și copil nu este ferită de apariția și escadarea conflictelor. Poate părea exagerat,...

Ce spune Nicolae Ciucă despre relația cu președintele Klaus Iohannis?

Președintele Senatului, Nicoale Ciucă, a făcut declarații de zile mari, în exclusivitate, la A7TV. Liderul Partidului Național Liberal este convins că formațiunea pe care...

Vrei să vezi zăpadă? Trei destinații turistice în care poți merge!

Vrei să vezi zăpadă? Trei destinații turistice în care poți merge! Deși în România a apărut deja zăpada, unii se gândesc la iernile trecute, când...

Cât de greu este să crezi?

O Explorare a Credinței în Era Modernă Umanitatea în continuă evoluție, în care tehnologia avansată și progresele științifice deschid noi orizonturi, caută totuși răspuns la...