duminică, februarie 25, 2024
Acasă Editoriale Stil de viață 5 idei pentru zona de make-up bazate pe stil și organizare

5 idei pentru zona de make-up bazate pe stil și organizare

5 idei pentru zona de make-up bazate pe stil și organizare. 

Atunci când te pregătești dimineața pentru o nouă zi, cu siguranță îți dorești ca această activitate să fie rapidă, dar temeinică. Tocmai de aceea ai nevoie de un spațiu dedicat, cu o iluminare excelentă, unde îți poți organiza machiajul și îl poți pune în mod corespunzător.

O zonă de machiaj dedicată și inspirată este o soluție excelentă care se poate potrivi perfect într-un colț al camerei tale. Sau, dacă ai suficient spațiu, poate fi propria ta cameră glam, plină cu toate hainele, gențile și bijuteriile tale preferate. O poți proiecta cu un farmec modern – gândește-te la suprafețe albe și curate – sau la o vibrație feminină și strălucitoare cu un scaun din catifea și detalii aurii metalice.

Citește mai departe pentru a descoperi cum poți crea aceste aspect. Sperăm că vei găsi inspirația necesară pentru zona de make-up pe care ți-ai dorit-o mereu.

1. Alege o schemă de culori

Schema de culori potrivită în zona de machiaj te poate face să te simți mai confortabilă, mai organizată și mai ancorată în mediul tău. Culorile omogene pot, de asemenea, să minimizeze distragerile și să vă facă spațiul să pară mai puțin aglomerat. Alege un set-up în nuanțe pale și aurii dacă preferi o senzație feminină, sau optează pentru o temă clasică alb-negru pentru ceva curat, dar îndrăzneț. Opțiunile sunt nelimitate – alege orice te ajută să vezi spațiul (și chipul) în lumina potrivită.

2. Adăugă suporturi pentru pensule

Încearcă un suport pentru pensule. În acest fel, poți crea o configurație estetică plăcută deasupra mesei de machiaj. În plus, așezarea în poziție verticală îți păstrează pensulele ca noi de la o zi la alta.

Unele suporturi pentru pensule au separatoare pentru ca tu să îți organizezi și să îți separi pensulele pentru fond de ten, farduri de ochi și farduri de obraz. Cu toate acestea, dacă ai o colecție mai mică, poți opta pentru un singur suport pentru pensule. În ambele cazuri, suportul pentru pensule trebuie să se potrivească cu estetica zonei tale de machiaj.

3. Optează pentru o oglindă de make-up

Fie că te pregătești pentru o ieșire în oraș sau pentru o zi la birou, ai nevoie de un machiaj care să dea viață chipului tău, indiferent de momentul din zi. Iluminatul standard de deasupra capului este un început, dar poate proiecta umbre pe fața ta și poate rata anumite colțuri ale zonei de machiaj. O zonă de machiaj iluminată corespunzător se realizează cu ajutorul unor oglinzi make-up cu LED, precum cele disponibile pe Mobatelier.

4. Adaugă organizatoare de sertare pentru obiectele de machiaj

Machiajul implică în mod inerent o mulțime de tuburi, borcănele și palete mici. Acest lucru înseamnă că vei avea nevoie de un spațiu dedicat pentru a-ți organiza obiectele. Atunci când așezi fiecare element în locul său special, masa ta de machiaj va fi mai curată și mai organizată, simplificându-ți rutina de pregătire.

5. Adaugă o cutie pentru bijuterii

Pensulele, rujul și fardurile de ochi sunt doar începutul pentru zona ta de machiaj. Acesta poate fi, de asemenea, un loc în care îți organizezi toate bijuteriile. O cutie pentru bijuterii îți va separa colierele, cerceii, brățările și inelele tale într-un mod extrem de plăcut din punct de vedere vizual, dar și practic.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ. Pentru mulți creștini, atitudinea pozitivă față de viața pe pământ este o parte integrantă a credinței...

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin?

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin? Calitățile unui partener creștin pot contribui la o relație sănătoasă și profundă, bazată pe...