8.5 C
București
miercuri, 30 noiembrie 2022
Acasă Editoriale Familie 5 aspecte de care să ții cont dacă vrei să lucrezi de...

5 aspecte de care să ții cont dacă vrei să lucrezi de acasă, dintr-un apartament cu două camere

În ultima vreme, tot mai multe persoane au ales să lucreze de acasă, deși au avut ocazia de a se întoarce la birou. În unele cazuri, oamenii economisesc mai bine de două ore, timp pe care l-ar fi petrecut pe drum și astfel pot face activități la care înainte nici nu visau.

Dacă și tu ai hotărât să lucrezi de acasă, dar nu știi cum să amenajezi locuința, îți vom prezenta în continuare câteva aspecte de care să ții cont. În cazul în care dorești să te muți la casa ta, îți recomandăm apartamente 2 camere Pallady, de la Dezvoltator Pallady.

 

Delimitează zona de lucru

 

Multe dintre persoanele care lucrează de acasă susțin că nu se pot concentra foarte bine, fiind distrase de ceea ce se află în locuință. De aceea, este important să delimitezi foarte bine zona de lucru.

În funcție de preferințele tale și dacă mai locuiește altcineva, poți amenaja zona de lucru în sufragerie sau în living, ori chiar și pe hol, dacă este unul generos.

Nu este recomandat să lucrezi din pat sau de pe canapea, deoarece vei asocia somnul și relaxarea cu munca și nu vei mai da randament.

 

Amenajează o zonă de relaxare

 

Nu doar zona de lucru este importantă, ci și cea de relaxare. Astfel, pentru a avea pauze eficiente și pentru a nu îți pierde motivația de a lucra, amenajează o zonă de relaxare care să nu te îmbie la somn spre exemplu.

Poți pune un fotoliu în dreptul ferestrei sau chiar poți amenaja balconul pentru a bea o cafea și a citi câteva pagini dintr-o carte, ori de câte ori simți nevoia.

 

Acordă atenție nevoilor animăluțelor de companie

 

Dacă ai animăluțe de companie, nu trebuie să le neglijezi pe durata programului de lucru. Este important să le amenajezi și lor o zonă în care să se simtă în siguranță și în care să se poate juca. De preferat ar fi să fie în aceeași cameră unde lucrezi, dacă nu te vor deranja.

În acest fel, atât tu, dar și animăluțul tău de companie veți petrece timp de calitate împreună și el nu se va simți neglijat.

 

Investește într-un birou confortabil

 

Biroul de unde vei lucra este foarte important pentru confortul tău și pentru productivitate.

De aceea, îți recomandăm să investești într-un birou care să ți se potrivească perfect, ca suprafață și accesorii și de asemenea mare atenție și la scaunul de birou.

Îți recomandăm unul ergonomic, care să îți permită să lucrezi fără să te doară spatele.

 

Dacă este nevoie, ia în considerare izolarea fonică

 

Nu în ultimul rând, să discutăm și despre izolarea fonică. Nu întotdeauna îți poți alege vecinii, iar când lucrezi de acasă unele zgomote pot deveni mai greu de suportat.

Spre exemplu, dacă în mod normal nu te-ar deranja plânsul unui bebeluș sau zgomotele puternice, când lucrezi de acasă și interacționezi telefonic cu diverse persoane, poți lua în considerare izolarea fonică a apartamentului.

Astfel, nu te vor mai deranja zgomotele vecinilor și vei putea menține un cadrul profesional de lucru, chiar și de acasă.

 

Sperăm ca aceste informații să te ajute în cazul în care vrei să lucrezi de acasă!ULTIMELE ARTICOLE

Ce înseamnă dietă low carb?

Ce înseamnă dietă low carb? Este dieta o idee bună? Ea poate genera un stil de viață sănătos, nu doar prin a slăbi, ci...

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei. Acesta ar avea proprietăți care ajută creierul să se relaxeze și să se calmeze, invitând la...

Mă părăsește dacă nu pot avea copii!

Mă amenință că mă părăsește pentru că nu pot avea copii! Ce pot să fac? Este o frază care din nefericire o auzim din ce...

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România. 1 din 5 mașini au kilometrajul modificat, ceea ce confirmă anxietatea multor potențiali cumpărători. Sinceritatea nu...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]