duminică, februarie 25, 2024
Acasă Editoriale Familie 5 articole vestimentare pentru copii, ideale pentru orele de educație fizica

5 articole vestimentare pentru copii, ideale pentru orele de educație fizica

Orele de educație fizică sunt extrem de importante pentru orice elev. De aceea, este important să nu lipsească de la ele (decât dacă are motive medicale) și să se prezinte cu echipament corespunzător. Cel mai bun echipament este un trening sau articole vestimentare sportive realizate din materiale pe cât posibil naturale, cum ar fi bumbacul, care să reziste la spălări repetate și la mișcările de la ora de sport. În cele ce urmează, îți prezentăm cinci articole vestimentare sport, printre care și două treninguri copii de la BEBE KIKI. Sperăm să îți placă!

 

1. Trening Băieți Bumbac Albastru Game Over

Este un trening clasic, comod, ce se potrivește copiilor cu vârste între 5 și 9 ani. Poți alege una dintre cele patru mărimi disponibile și de asemenea poți folosi și tabelul cu măsurători pentru a afla ce i s-ar potrivi cel mai bine copilului tău. Acest trening este realizat din 100% bumbac certificat OEKO-TEX 100.

Astfel, este un bumbac calitativ, care se va comporta exemplar în timp, foarte rezistent și fin la atingere. Treningul este format din pantaloni lungi și hanorac cu glugă. Cromatica este foarte frumoasă și trebuie să menționăm că acest trening se întreține ușor: trebuie doar să îl speli la maximum 30 de grade.

Sursa foto: www.bebekiki.ro

 

2. Trening Băieți Bumbac Vernil Street Run

Dacă îți dorești pentru copilul tău un trening care să iasă în evidență într-un mod plăcut, acesta este ideal. La fel ca precedentul, este format din pantaloni lungi și hanorac cu glugă și este extrem de confortabil. Fiind confecționat din 100% bumbac certificat OEKO-TEX 100, este rezistent și calitativ. Așa cum îți spuneam și mai devreme, este un trening care atrage priviri într-un mod pozitiv.

Sursa foto: www.bebekiki.ro

 

3. Hanorac Fete Negru Paiete Roz

În afară de trening-uri, este bine ca cel mic să aibă și diverse piese vestimentare sport ce pot fi combinate pentru a obține ținute casual sau pentru a se îmbrăca diferit de la săptămână la săptămână la orele de educație fizică.

Spre exemplu, acest superb hanorac poate fi purtat cu o pereche de pantaloni negri simpli sau chiar roz și astfel nu va fi nevoie să cumperi două treninguri. De asemenea, poate fi purtat și la blugi, în timpul liber. Este confecționat dintr-un material fin la atingere și este confortabil.

Sursa foto: www.bebekiki.ro

 

4. Bluză Bumbac Copii Turcoaz Hockey

Dacă în sala de sport de la școală este prea cald pentru tricou și bluză de trening, atunci poți să îi oferi copilului această bluză perfectă pentru mișcare. Este realizată din 100% bumbac, astfel că este comodă și nu va cauza probleme în cazul în care copilul transpiră. Se potrivește perfect pentru toamnă-iarnă.

Sursa foto: www.bebekiki.ro

 

5. Pantaloni Bleumarin Dungi

Pentru că am tot menționat și de pantaloni, trebuie să îți prezentăm această pereche adorabilă, ce se potrivește atât pentru fetițe, dar și pentru băieței. Sunt realizați din 100% bumbac și sunt perfecți pentru perioada aceasta de toamnă-iarnă. Nu-i așa că arată superb?

Sursa foto: www.bebekiki.ro

În încheiere, am vrea să știm care dintre aceste articole vestimentare ți-a atras atenția cel mai mult!

 

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ. Pentru mulți creștini, atitudinea pozitivă față de viața pe pământ este o parte integrantă a credinței...

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin?

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin? Calitățile unui partener creștin pot contribui la o relație sănătoasă și profundă, bazată pe...