8.5 C
București
marți, 18 ianuarie 2022
Acasă Editoriale Familie 3 cărți de la LIBREX perfecte pentru a le citi în preajma...

3 cărți de la LIBREX perfecte pentru a le citi în preajma Halloween-ului

Sfârșitul lunii octombrie este marcat de Halloween, o sărbătoare ce a început să fie din ce în ce mai populară și la noi în țară. Dacă și ție îți place atmosfera creată în jurul acesteia, avem o propunere pentru serile de la final de octombrie. Ce ai spune dacă ți-am recomanda câteva cărți horror ideale pentru această perioadă? În continuare îți vom prezenta trei dintre preferatele noastre și trebuie să știi că poți găsi sute de carti online de la LIBREX, la prețuri excelente.

  1. E cineva la tine acasă 

Un thriller excepțional, scris de către Stephanie Perkins și ecranizat de Netflix (filmul a fost lansat pe 23 septembrie 2021).

Protagonista, Makani Young, o tânără din Hawaii a sosit în Nebraska în urmă cu aproape un an, pentru a trăi alături de bunica ei. Viața lui Makani pare că intră într-un ritm normal: are un mic grup de prieteni și probleme tipice adolescentine. Nimic nu anunța groaza ce avea să cuprindă micul oraș în care locuia.

O serie de crime abominabile, ale căror victime sunt elevii din liceul unde învață Makani. Nimeni nu știe cine va fi următoarea victimă, nici măcar când criminalul este descoperit. Makani va înfrunta multe situații limită și își va da seama că trecutul nu poate fi uitat.

 

  1. Jack Spintecatorul. Crimele din Whitechapel. Seria Anchetele lui Audrey Rose, Vol.1

Cu siguranță ai auzit de Jack Spintecătorul, celebrul criminal în serie din Londra. Cartea o prezintă pe Audrey Rose Wadsworth, o tânără de 17 ani cu o viață dublă. Aceasta este fiica unui controversat lord britanic și viața ei pare desprinsă din filme.

Ziua are o viață relativ normală pentru o domnișoară, ce implică spectacole de circ, probe la croitoreasă, ceaiuri dansante, iar seara își ajută unchiul să facă autopsii și în același timp studiază în secret medicina. În momentul în care Jack Spintecătorul începe să ucidă, Audrey începe o anchetă pe cont propriu, iar adevărul este greu de digerat.

  1. Casa bântuită 

O carte perfectă pentru Halloween, ce a inspirat și un serial difuzat pe Netflix. Așa că dacă vei citi cartea din timp, în seara de Halloween poți viziona și serialul. Este una dintre cele mai bune cărți horror ale ultimilor ani și însuși Stephen King, maestrul acestui gen literar a declarată că este „Unul din cele două mari romane cu subiect supranatural din ultimii o sută de ani.“

Acțiunea urmărește patru personaje ce vor să afle dacă există cu adevărat manifestări supranaturale la Hill House. Numai că un experiment nevinovat se va transforma în cel mai urât coșmar al celor patru, ce vor fi în pericol să își piardă viața.

 

Acestea sunt doar trei dintre cărțile perfecte pentru a fi citite în preajma Halloween-ului și nu numai. Dacă vrei să vezi și alte titluri, îți recomandăm să intri pe site-ul LIBREX și să îți alegi preferatele!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

PNL: Din aprilie 2022 se va reduce TVA la energie și se vor compensa certificatele verzi

Românii care primesc facturi prea mari la energie și la gaze trebuie să facă imediat plângere la Protecția Consumatorului, a spus ministrul Economiei. Ministrul...

Meteorologii anunță ninsori viscolite, vânt cu rafale de până la 120 km/oră și polei

Episod de iarnă autentică, la munte și în nord-vestul țării. Va ninge din nou, iar temperaturile scad. Meteorologii spun că vremea va fi schimbătoare,...

Ce urmează după săptămâna de dialog? Kremlin: Suntem gata să trecem la represalii

După o săptămână de diplomaţie intensă, ruşii şi occidentalii rămân pe poziţii „total divergente”, ceea ce este „supărător”, după cum a declarat duminică purtătorul...

Cătălin Predoiu a finalizat proiectul privind desfiinţarea secției pentru investigația infracțiunilor din justiție

Ministerul Justiţiei a anunţat că a finalizat proiectul de lege privind desfiinţarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) şi că va iniţia, săptămâna...